promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 A BL-döntőn, a pályára befutva lengette gigantikus kebleit a modell – így néz ki most az akkor randalírozó Kinsey Wolanski
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A dús keblű szépség anno a Tottenham - Livepool Bajnokok Ligája döntőt dobta fel, ami rém unalmas volt.

Valószínűleg már csak a Liverpool szurkolók emlékeznek a 2019-es Tottenham – Liverpool Bajnokok Ligája döntőre, amit utóbbi csapat nyert meg 2-0-ra. Ez viszont a semleges szurkolók szemében egy roppant gyenge mérkőzés volt. Persze a Tottenham drukkereknek is ott motoszkálhat a fejében a meccs, de inkább csalódottság miatt, mivel ez volt az egyetlen alkalom, hogy BL-fináléig menetelt a csapatuk, és már csak egyetlen összecsapás választotta el őket a kupától.

Az első félidő legizgalmasabb eseménye Salah 11-es értékesítésén kívül egy pályára beszaladó nő volt, akit a biztonságiak gyorsan elkaptak, és lekísértek. A dús keblű hölgy tangás egyrészes fürdőruhában csinált egy kis hangulatot a stadionban, mivel a Liverpool a vezetés miatt nem akart, míg a Tottenham nem igazán mert támadni.

A hölgyet Kinsey Wolanskinak hívják, aki a gyenge meccs miatt így teljesen el tudta vinni a showt. A tévében csak pár másodpercig mutatták, mivel az új szabályok értelmében el kell venni a képet, hogy a pályára berohanó rendbontók ne kapjanak nagy népszerűséget.

Na igen, de hát a BL-döntő miatt az Atlético de Madrid stadionja tele volt fotósokkal, akik minden szögből igyekeztek képeket készíteni a tangás szépségről.

Négy év elteltével Wolankski több mint 3,6 millió Instagram-követőt szerzett magának. Bár OnlyFans-oldalt is üzemeltet, de ahogy a Daily Star is beszámolt róla, jelenleg nagyban ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, amit imád.

Szóval az influenszerkedés mellett lett egy olyan munkája is, ami alapos szakmaiságot igényel. Wolanski rendszeresen tesz közzé képeket, hogy milyen átalakításokat felügyelt. Az egykori szőke rendbontó azt is kihívásnak érzi, hogy többnyire szűkös költségvetéssel dolgoznak.

Sokan el fogják dobni az agyukat, de Kinsey Wolanski még a pilótaengedélyt is megszerezte, ami másfél évig tartott. Így vezethet helikoptert, de már ne várjuk tőle, hogy a Manchester City – Inter BL-döntőt valamilyen repülős villantással fogja megzavarni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás