promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló videó? Így néz ki 47 évesen az Amerikai pite-filmek szőke csúcsbombázója, Tara Reid
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tara Reid volt az Amerikai pite-filmek elsőszámú szépsége, nagyon megváltozott a zévek alatt.

Generációkat ejt újra és újra ámulatba az a film Magyarországon is, amely valószínűleg ma már nem készülhetne el, de 1999-ben még igen. Az Amerikai pite-filmek zsánert teremtettek, a felnőtté válás filmek egy olyan vonulatát képviselik, amelyek a megelőző próbálkozásoktól eltérően sokkal szókimondóbbak. Az Amerikai pite-filmeknek van egy kánonja, és ezek mellett még további filmek is akadnak, amelyek ugyan nincsenek kanonizálva, ennek ellenére szereplők és családok kötik ezeket az alkotásokat a négy A-kategóriás filmhez, amelyben az ikonikus szereplők kaptak helyet.

A kánonon kívüli filmeket Jim faterja, azaz Eugene Levy, illetve a Stifler család különböző ágai csatornázzák be a négy ngy mozifilmbe.

A sorozat csúcsbombázó karaktere abszolút Vicky, azaz Tara Reid, aki a 2000-es évek elején igazi szexszimbólumnak számított a fiatalok körében. Azon színészek közül egy, akik az Amerikai pite-filmek után is karriert tudtak építeni maguknak nagyobb filmekben is, és nem tűntek el a felejtés homályában.

Tara Reid amúgy már az Amerikai pite első része előtt is szerepelt egy ikonikus moziban, amely kultfilmmé emelkedet az évek alatt, ez a film pedig nem más, mint A nagy Lebowski, ahol Bunny Lebowski szerepét játszotta el. Aztán persze jöttek olyan limonádé ízesítésű alkotások is, mint A főnököm lánya, ahol a mindig laza Ashton Kutcher-rel szerepelt együtt, de jött a B-kategóriás slágerfilm is, a Sharknado, amely a magyar keresztségben A cápavihar nevet kapta végül.

Tara Reidről az elmúlt években főleg azzal akpcsolatban írnak, hogy a plasztikák miatt szinte felismerhetetlen lett, máskor pedig csontsoványra fogy le. A színésznő ennek ellenére forgat manpság is jönnek ki új filmjei, mint ahogy erről folyamatosan beszámol az Instagram-oldalán is. Itt van például az Of Things Past, amely hamarosan egy filmfesztiválon is bemutatkozik.

Nemrégiben a színésznő egy TikTok-videója azonban újra sokkolta a rajongókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás