promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard-ről egészen döbbenetes dolgot állít egy kutatás, amely 6 évvel ezelőtt készült
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A per és a tárgyalások kapcsán rengeteg régi érdekesség kerül újra a nyilvánosság elé.

Az utóbbi hónapokban a félvilág Johnny Depp-pel és Amber Herad-del foglalkozott, és miközben folytak a tárgyalások - néha egészen bizarr jelenetekkel fűszerezve a valóságot -, aközben egyre több cikk jelent meg A Karib-tenger kalózai-filmek sztárjának és Amber Heard-nek a korábbi dolgairól is. Aztán a két főszereplő mellé becsatlakozott egy harmadik főszereplő is, Johnny Depp ügyvédje egycsapásra a világ vezető újságjainak címlapjaira került, mivel annyira zseniálisan vitte a dolgokat.

Sőt, az újságok már arról is írtak, hogy Johnny Depp és Camille Vasquez titokban összeszűrhették a levet is, és a YouTube-on már meg is jelentek olyan összevágások a tárgyalások felvételeiből, amelyeken a rajongók jeleket véltek felfedezni kettőjük kapcsolatáról.

Nemrégiben pedig egy, még 2016-ban készült tanulmányt hoztak nyilvánosságra, amelyet Dr. Julian De Silva sztársebész készített. A szakértő ebben a tanulmányában rengeteg hollywoodi híresség arcvonásait elemezte, és arra jutott, hogy hogy Amber Heard-nek van a legtökéletesebb arca az ókori görögök alapelvéhez, az aranymetszés szabályaihoz mérve, amelyben a fizikai tökéletesség tükröződik.

Amber Heard arca 91,85 százalékban megfelel az "aranymetszés" arányainak - írja a tanulmányt idézve a Noizz.

Persze a szakértő azt is hozzátette, hogy a szépség relatív, így a kutatás csupán az érdekesség kedvéért készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás