promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális fordulat Amber Heard ügyében, Jason Momoa és a világ sokkot fog kapni már a hír hallatán is
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő fordulat, mindez pedig az interneten kezdődött el.

Több hónapos tárgyalás-sorozat után végre ítélet született Johnny Depp és Amber Heard perének ügyében, és a világ még fel sem ocsúdott ebből a bizarr perből, amelyben olyan fordulatok következtek be a hónapok alatt, hogy valószínűleg pár hónap múlva már több könyv is megjelenik a nagy eseményről, máris jön egy következő bizarr hír. A Karib tenger kalózai sztárja amúgy rágalmazás miatt hívta tárgyalásra egykori kedvesét, végül Johnny Depp került ki győztesen a perből.

Ám Amber Heard hozzászólásaiból az tűnik ki, hogy bizony nem hagyja annyiban a dolgokat, és fellebbezésre készül.

Ám a per hatására a filmiparban is változások történtek, egyelőre úgy tűnik, hogy Johnny Depp nem lesz ott az új Karib-tenger kalózai filmben, pedig ő a filmszéria legikonikusabb arca, ő az összekötő kapocs a filmekben, sokan nehezen tudnak elképzelni már nélküle egy kalózos filmet. Ráadásul az új Legendás állatok-filmben sem Johnny Depp játszotta már Grindelwaldot.

Amber Heard pedig az Aquaman 2-ben érezte meg igazán a per hatását, ugyanis majdnem más színész került a helyére, de a jeleneteiből így is rendesen visszanyestek a szállingózó hírek szerint. Az internet pedig a hírek hallatára azonnal trollkodásba fogott, és ez a trollkodás úgy ki lett pörgetve, hogy maga a trollkodás egyik szereplője, Hollywood láncfűrészes fenegyereke is hozzászólt közösségi oldalán az egészhez.

Trollok egy kisebb hada ugyanis aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy az Aquaman 2-ben Mera szerepét Amber Heard helyett a Gonosz halott-filmekkel kultikus imázst szerző Bruce Campbell játssza majd Jason Momoa mellett. Bruce Campbell-ről amúgy köztudott, hogy egy nagyon vicces figura, akinek elképesztő humora van, szóval nem is kellett több neki, azonnal reagált a vicceskedésre.

Twitteren üzent is, mint írta:

"Küldjétek nekem a forgatókönyvet!"

Természetesen viccről van szó, de úgy hírlik, hogy meglepően sokan aláírták a petíciót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás