promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp számára még nem ért véget a rémálom: Amber Heard brutális válaszcsapásra készül?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy az ítélet ellenére tovább folytatódik Johnny Depp és Amber Heard csatája.

Magyar idő szerint június 1-én este 9-kor bejelentették az egész világot lázban tartó, Johnny Depp és Amber Heard közötti per ítéletét. A színész rágalmazás miatt ráncigálta bíróságra az exfeleségét, aki évekkel ezelőtt azzal vádolta őt, hogy erőszakos volt vele, ezért szinte teljesen megfeneklett A Karib-tenger kalózai-széria sztárjának karrierje – pedig úgy néz ki, valójában pont, hogy ő szenvedte el a bántalmazásokat a kapcsolatukban.

Végül Johnny Depp került ki győztesen, ugyanis 15 millió dollárt ítéltek neki (az általa kért 50 helyett), de Amber Heardnek is bizonyos szinten igazat adtak, mivel ő 2 millió dollárt kap (az általa áhított 100-zal szemben).

Johnny Depp nem tudott ott lenni az ítélethirdetéskor, de később a közösségi oldalán „örömködött” visszafogottan, hiszen saját elmondása szerint végre visszakapta az életét, győzött az igazság, és nagyon hálás a sok-sok támogatásért, szeretetért, amit az utóbbi hetekben kapott az emberektől – de most kiderült, hogy túl hamar örült a sikernek.

Amber Heard szintén a közösségi oldalán fogalmazta meg a gondolatait, és elmondta, hogy elképesztően nagy csalódás számára ez az ítélet – ennek tudatában pedig nem meglepő, hogy állítólag fellebbez ellene, vagyis minden bizonnyal még nem ért véget a bírósági csatája Johnny Depp-pel.

Amber Heard az Egyesült Királyságban megnyerte a legutóbbi pert, de az Egyesült Államokban most nem sikerült győznie, pedig valószínűleg már a zsebében érezte azt a 100 millió dollárt. A színésznő minden bizonnyal kőkemény válaszcsapásra készül, és nem nyugszik addig, amíg meg nem fordítja az ítéletet – bár hivatalosan egyelőre még nem jelentette be a fellebbezést, így még az is elképzelhető, hogy végül elfogadja azt, és ezzel végleg pontot tesz a nagy port kavaró ügy végére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás