promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van, amire a fél világ várt: vajon Johnny Depp vagy Amber Heard lett a győztes?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihirdették az ítéletet Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere ügyében.

Vissza kell bőven menni az időben, mivel Johnny Depp 2011-ben ismerkedett meg a 23 évvel fiatalabb Amber Hearddel a Rumnapló című film forgatásán. Minden jól alakult köztük, szóval néhány év után összeházasodtak.

Mivel ez nem tartott sokáig, így lehetett érezni a levegőben, hogy valami mérgező volt ebben a kapcsolatban. Akkor a bulvár lapok sokat spekuláltak, de ma már rengeteg titokra fény derült, ami tisztázta Johnny Depp nevét. Lehetett is érezni, hogy a közvélemény teljesen mellette áll.

Itt az is volt a lényeg, hogy a közönség számára már szinte mindegy volt, hogy Johnny Depp vagy Amber Heard fog győztesen kikerülni az egészből, mivel előbbi mellett álltak tiszta szívükből.

Az elmúlt hat hétben szinte a fél világ csak rájuk figyelt, de Amerika biztosan. A bonyolult ügy középpontja Heard vádja volt, miszerint Depp bántalmazta a házasságuk során.

Itt annyi minden lepleződött le a sztárpáros hétköznapinak nem nevezhető kapcsolatáról, hogy az ember valóban csak kapkodta a fejét.

Ma végre pont került Amber Heard és Johnny Depp évek óta húzódó konfliktusára, és kiderült, hogy a bíróság kinek adott igazat. Depp nem feszengett az eredmény miatt, és koncertet adott az Egyesült Királyságban Jeff Beckkel.

Az esküdtszék egyhangú ítélettel megerősítette, hogy az első két vádpontban Johnny Depp javára döntött. Amber Heardnek 10 és 5 millió dollár értékű kártérítést kell fizetnie Johnny Deppnek, válaszul arra, hogy a nő rágalmazta őt a The Washington Post-ban. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás