promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális lebukás: íme Johnny Depp új csaja, egy csúcsbombázóval szűrhette össze a levet, már videó is kikerült róla az internetre - állítják többen, de mi lehet az igazság?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az internet népe sasszemmel ülte végig a tárgyalásaokat.

A Karib-tenger kalózai és több tucat nagysikerű Hollywood-i szuperprodukció sztárja, Johnny Depp nehéz napok előtt áll még, ugyanis folyik az a per, amelyet volt felesége, Amber Heard ellen indított. Magyarországon is szinte csak ennek az ügynek a részleteiről szólnak a hírek, és ez nem is csoda, hiszen elképesztően bizarr fordulatokról hallhattunk már eddig is,mint például az ürülék-ügy.

A per amúgy több mint egy hónapja tart, az első tárgalásra április 11-én került sor.

Ám a per egyéb, kis plusz sztorikat is szolgáltat az olvasóknak. Ilyen például az a pletyka, amely a napokban járta be a fél világot. Több, a tárgyalásaokat sasszemmel figyelő rajongó is kiszúrt ugyanis bizonyos kis gesztusokat Johnny Depp és az egyik ügyvédje, Camille Vasquez között.

A TikTok-on rengeteg videót is publikáltak a rajongók, amelyek meglehetősen sejtetősek lehetnek, hogy akár több is lehet köztük, mint szimpla munkakapcsolat. A videók között többek között egy olyan is szerepel, amikor a sztár besétál az ülésterembe, és gyöngéden megérinti Vasquez könyökét.

Természetesen ez egy baráti gesztus is lehet, de sokan sokkal többet látnak ebbe bele. Egyesek szerint ezek egyértelmű jelek, míg mások arra gyanakodnak, hogy csupán a volt feleség, Amber Heard-öt szeretné egy kicsit heccelni Depp.

Íme a gyönyörű Camille Vasquez:

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás