promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívtiprók: Richard Gere fia még apján is túltesz jóképűségben? A fotók bizony nem hazudnak
Borítókép:  ©Warner Bros/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Homer Gere csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Richard Gere valószínűleg örökre az egyik legsármosabb amerikai színész marad, 1949. augusztus 31-én született Philadelphiában. Nevéhez számtalan nagysikerű film fűződik, de talán a legismertebb a Micsoda nő!, amelyben Julia Roberts-szel játszott együtt.

A film pedig sokak szerint minden idők egyik legjobb romantikus komédiája.

A jóképű színész gyermekkorában, majd serdülőként tornászként remekelt, később az egyetemen nem mást, mint filozófiát hallgatott, de azt egy év múlva otthagyta, és akkor csöppent bele a filmezésbe, amely örökre beszippantotta. Az első jelentős szerepét 1977-ben kapta a Nappalok és éjszakák című alkotásban, amelyben Diane Keaton oldalán tűnt fel.

A sármos színésznek élete során három felesége volt, most a tőle 33 évvel fiatalabb alejandra Silvával van együtt. A pár pár éve házasodott össze, és az Instagram-on található fotóikból és a nyilatkozataikból nagyon úgy tűnik, hogy tökéletes harmóniában élnek.

Richard Gere fia, Homer egy hét múlva tölt be a 22. életévét, és elképesztően hasonlít az apukájra, talán még túl is tesz rajta jóképűségben. 

A videóban rengeteg sztárcsemete gyermekét is megnézhetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás