promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: Leonardo DiCaprio ritkán látható faterja pont úgy néz ki, mint Leonardo DiCaprio, csak rengeteg szőrrel a fején - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

George DiCaprio egy igazi bohém ember, a szónak a legjobb értelmében.

Leonardo DiCaprio és apja, George Paul DiCaprio között igazi fateri kapcsolat van, a színész pedig néha az ősbemutatókra is elviszi apukáját, hogy együtt múlassák az időt. Kevesen tudják, de George egy igazi underground gondolkodó, aki ír, rajzol és művészeti performanszokon is szerepel.

Leo szülei bár nagyon korán elváltak, a fiú születése után egy évvel, úgy gondolták, hogy egyikük sem szeretne kimaradni a fiú neveltetéséből, sőt, mindennapi kapcsolatot szerettek volna, éppen ezért, egymás mellett laktak, külön lakásban, de mégis majdnem együtt.

George egy produkciós cégnél dolgozott, amikor Leo kicsi gyerek volt, így elsőkézből jutott hozzá olyan forgatókönyvekhez, amelyekben a későbbi színészt el tudta volna képzelni, mint színészt.

Leo kiskorától sokat mászkált el apjával különböző underground rendezvényekre, a filmek iránti szeretetét is tőle örökölte a színész. Először reklámfilmekben tűnt fel, majd később következtek a mozifilmek is. A családi legendárium szerint volt egy ikonikus pillanat is a család életében, amikor Leo elhatározta, hogy egyszer játszani fog még Robert De Niro oldalán: éppen filmet néztek édesapjával, amikor George rámutatott a képernyőre, De Niróra, mondván, így játszik egy nagy színész.

Pár év múlva Leo együtt játszott a nagy színésszel az 1993-as Ez a fiúk sorsa című filmben. Már itt megcsillogtatta a zsenijét, főleg a film utolsó jelenetében, amelynek elég sok köze van a mustárhoz.

Talán a Visszatérő című filmben látott Leo hasonlít legjobban a papára, ugyanis ott visel a színész ennyi arcszőrzetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás