promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio 23 évvel fiatalabb barátnője egy brutálszexi istennő, aki imád játszani a nyelvével - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Főszerepben Camila Morrone és persze Camila Morrone.

A korábban angyalarcú gyerekként, majd bájos tiniként megismert Leonardo DiCaprio, aki élete során olyan nagysikerú filmekben szerepelt, mint a többszörös Oscar-díjas Titanic, a Revenant, a Tégla, a Wall Street farkasa vagy éppen a Gilbert Grape, mára szívtipró férfivá cseperedett.

Kétség sem fér hozzá, hogy DiCaprio az álomgyár egyik igazi fenegyereke, aki idén tölti be a 47. életévét. Szinte hihetetlen, de nemsokára már az ötödik x-et koptatja. 

A színész korábban egy interjúban azt mondta, hogy soha nem randizott még 25 évnél idősebb nővel. A meghökkentő állításnak pedig elég sok újság utána is ment, és kiderült, hogy DiCaprio nem kamuzott, minden szava igaz volt.

Az Oscar-díjas sztár jó pár éve egy igazi szupermodellel, Camila Morronéval jár együtt, aki idén töltötte be a 24. életévét. Camila a modellkedés mellett színészkedik is, 2013-ban debütált a filmvásznon James Franco Bukowski című filmjében. Azóta pedig jó pár közepesre sikerült alkotáshoz adta még a nevét.

Camilla és DiCaprio 2017 óta vannak együtt.

A párosról számtalan lesifotó és lesivideó készült az évek alatt:

Camila Morrone számtalan képén és videóján elképesztő grimaszokra képes, imád játszani a kamerának, és ezt ebben a videóban is megmutatja nekünk, a hangja pedig elképesztően gönyörű:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás