promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális méretek: Nicolas Cage 31 éves fia úgy néz ki, mintha Jason Momoa állna előttünk Nicolas Cage arcával
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Weston Cage Coppola egy igazi lázadó, és mindez elképesztően jól áll neki. Így néz ki Nicolas Cage 31 éves fia.​

Nicolas Cage Hollywood azon színésze, aki elképesztően pazar alakításokra képes, akiért Magyarországon is nagyon sokan rajonganak, mégis sokszor megelégszik csak azzal, hogy egyhangúan eljátsza a szerepet. Nicolas Cage A-listás szupersztár, ennek ellenére rengeteg olyan filmhez adja a nevét, amelyek közelébe sem kerülnek az A-kategóriának, még úgy sem, hogy ő játszik bennük. Nicolas Cage talán maga az anomália Hollywood-ban, a színész, aki Golden Globe-díjat és Oscart nyert, majd többször jelölték Arany Málna-díjra is.

Nicolas Cage csillaga azonban mindig is tisztán ragyogott az égen. A csetlések és botlások ellenére a rajongótábora egyre csak növekszik.

Nicolas Cage az életben is ugyanilyen megosztó, hiszen míg az egyik legjótékonyabb színész, addig hatalmas szerencsejátékos is, és messze földön híres balhéiról is, amelyeket a bulvárlapok előszeretettel hoznak címlapon.

És hogy mégis mi van a génekkel, a fiúk is örökölték-e ezt kuriózumnak számító életvitelt?

Nicolas Cage idősebbik fia, aki első pillantásra tényleg úgy néz ki, mint a Trónok Harca és az Aquaman sztárjába, Jason Momoába oltották volna a kedves papát, Nicolas Caget. Weston Coppola Cage 1990-ben született, amikor apja még házasságban élt Christina Fulton-nal. Az Instagramon található profilja szerint sportoló, spirituális, aki színészként is helyt áll a világ nagy forgószínpadán, miközben két black metal bandában is játszik. Igazi kuriózum életvitel.

Ugye, hogy mennyire hasonlít a kedves papára?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás