promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox kézzel és szájjal végez ki, de a végjátékban nincs köszönet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox neve gyakorlatilag egyet jelent a vad érzékiséggel, most azonban nem csak ezt az oldalát domborította ki.

Megan Fox neve legtöbbeknek egyazon szavakkal fort össze: van aki a Transformers sztárjaként emlegeti, másoknak egyértelműen az első és egyetlen szexszimbólum, sokaknak a botrányos szerelmi életéről és kicsit sem visszafogott nyilatkozatairól és afférjairól jut eszébe. Rengeteg nő féltékeny rá, férfiak milliói fantáziálnak róla és azok a ruhaköltemények, amik többet mutatnak, mint takarnak, egyszerűen hihetetlenek.

Legutóbb a Machine Gun Kellyvel való viharos kapcsolatával kavarta fel az állóvizet, se veled se nélküled kapcsolatukra sokan voltak kíváncsiak.

Végül a hosszabb rövidebb szakítások után ismét egymás mellett találták meg a boldogságot.

Most azonban Megan Fox egészen más vizekre evezett, és egy új oldalát mutatja meg. Felkérték ugyanis a világ egyik legbrutálisabb videójátékának tartott Mortal Kombat egyik karakter szerepére. A színésznő-modellt a technika segítségével szinte tökéletesen leképezik, majd ezután a karakternek a hangját a színésznő fogja adni.

Aki nem ismerné a játékot, annak eláruljuk, hogy a női szereplők mind tökéletes alakú, hatalmas, formás keblű amazonok, így könnyedén beláthatjuk, hogy Fox remek választás volt a szerepre.

Az előzetesből az is kiderül, hogy melyik karaktert személyesíti meg: Nitarát, aki egy igazi, vérszomjas harcos. Az előzetes nem finomkodik: Meghan puszta kézzel (és szájjal) végzi ki az ellefeleit, de nem éppen a kellemes módon.

Járjuk kicsit többet, hogy mi is Nitara különleges képessége: Nitara egy vámpír, akinek Shang Tsunghoz (egy másik karakter) hasonlóan mások életét kell elvennie, hogy életben maradhasson, kivéve, hogy neki vérre van szüksége, nem pedig lélekre vagy életenergiára. Nem igazán gonosz karakter, inkább öncélú és erkölcsileg semlegesnek ábrázolják, nem tartozik egyik kaszthoz sem, amolyan magányos farkas. Kifejezetten gótikus külseje van, és régóta azon dolgozik, hogy elválassza saját birodalmát az Outworldtől.

Na de a kis kocka kitekintés után nézzétek meg az előzetest, ez annak is élvezetes lesz, aki egyébként nem gyakran fordul meg a gamer világban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás