promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álom: most beleshetsz Megan Fox szoknyája alá, túl magasra emelte a lábát a csúcsbombázó topmodell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon forró fotó, épp annyit takar, hogy szexi legyen a kép.

Megan Fox az utóbbi hetekben olyan, mintha 0-24 órában a szülinapját ünnepelné, ugyanis Magyarországon leginkább a Transformers-ből ismert színésznő, és topmodell nemrégiben töltötte be a 36. élévét. És amióta a punkrocker Machine Gun Kellyvel együtt vannak olyan, mintha visszafiatalodott volna, tele van energiákkal, és aki az Instagram-oldalát követi, annak nagyon feltűnik a változás.

Még pikáns sztorikat is szívesen oszt meg magáról.

Legutóbb például arról mesélt, hogy egy aktus előtt széttépte egy méregdrága ruháját, épp ott. Mivel egy egyrészes nadrágruhát, azaz egy overállt viselt, és nem lett volna könnyű kibújni belőle olyan rövid idő alatt, amennyi éppen a rendelkezésére állt. Épp ezért azonnal cselekedett, és széttépte azt.

Ilyen pikáns történeteket korábban nem osztott meg magárol a topmodell.

A pikáns történetekhez pedig egészen elképesztően pikáns fotók dukálnak. A rocker és a modell pedig szinte minden héten meglepnek minket valami nagyon pikánssal. Utóbb például Megan Fox brutális dekoltázst villantott, majd felkerült egy olyan kép is róla, amely azonnal felidézi bennünk a 2000-es évek derekát, amikor még mindenki VANS-cipőkben szaladgált, a világ pedig egy csendesebb, mindazonáltal viszont ezerszer izgalmasabb és menőbb hely volt.

A punkrock virágzott, az élőzene hasított, a gördeszkák pedig bár nem voltak olcsók, a szabadság és a nyitottság szelével kecsegtettek minket. Egyet lapozzatok az embeddelt galériában, és azonnal megláthatjátok azt a képet, ahol bizony Megan Fox jó magasra emeli a lábát egy VANS-csukában. Piszok módon jól van megkomponálva a kép, a természetesen kócos Machine Gun Kelly élvezi is a szituációt rendesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás