promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston olyan kerek popsit villantott, hogy azt 10 percig folyamatosan bámulni fogod, majd visszapörgeted újra és újra
Borítókép:  Laura Farr/AdMedia/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Filmtörténeti klasszikus jelenet, és még lehet, hogy a filmre is emlékeztek.

Az elmúlt időszakban Jennifer Aniston kapcsán Magyarországon is elsősorban Brad Pittel való kapcsolatával volt tele a média, rengeteg lap találgatta, hogy vajon összejött-e újra a korábbi álompár, az ezredfordulós nagy páros, akikről akkor az egész világ beszélt. A Jóbarátok sztárja és Brad Pitt azonban továbbra is nyitva hagyták a kérdést, a nyilvánosságnak nem nyilatkoznak, korábban csupán egy barát szólalt meg az egyik újságnak az eset kapcsán.

Ő azt mondta, hogy nagyon jól megvannak, de nem fognak összejönni újra.

Jennifer Aniston pedig közel 25 éve Hollywood egyik legjobb csaja, ezt a státusztát pedig sosem fogja elengedni. A színésznő az évek során elkéepsztő mennyiségű filmben szerepelt, ő nőtte ki magát legjobban a Jóbarátok-univerzumból, és csinált egy nagyon komoly filmes karriert is. A kamerák előtt rengeteg párja volt, és még több filmben ő játszotta az álomcsajt, aki iránt a férfiak vágytak.

Az utóbbi időben Adam Sandlerrel szerepelt együtt a legtöbbet a film- és mozivásznon, hamarosan érkezik legújabb közös filmjük is, a Netflixre, a Gyagyás gyilkosság második része.

Jennifer Aniston csak nagyon ritkán vetkőzött le filmjeiben, és akkor is minig megállt a bugyinál, általában, de például a Szakíts, ha bírsz című 2006-os romantikus komédiában már teljesen levetkőzött egy apró jelenet erjéig, amikor végigvonul Vincent Vaugh előtt.

Talán a legforróbb jelenete mégis a Derült égből Polly című vígjátékban található, amikor a film másik főszereplőjével, Ben Stillerrel kerülnek nagyon közeli viszonyba az ágyban. A jelenet a videó indítása után látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás