promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston olyan kerek popsit villantott, hogy azt 10 percig folyamatosan bámulni fogod, majd visszapörgeted újra és újra

Jennifer Aniston olyan kerek popsit villantott, hogy azt 10 percig folyamatosan bámulni fogod, majd visszapörgeted újra és újra

Borítókép:  Laura Farr/AdMedia/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Filmtörténeti klasszikus jelenet, és még lehet, hogy a filmre is emlékeztek.

Az elmúlt időszakban Jennifer Aniston kapcsán Magyarországon is elsősorban Brad Pittel való kapcsolatával volt tele a média, rengeteg lap találgatta, hogy vajon összejött-e újra a korábbi álompár, az ezredfordulós nagy páros, akikről akkor az egész világ beszélt. A Jóbarátok sztárja és Brad Pitt azonban továbbra is nyitva hagyták a kérdést, a nyilvánosságnak nem nyilatkoznak, korábban csupán egy barát szólalt meg az egyik újságnak az eset kapcsán.

Ő azt mondta, hogy nagyon jól megvannak, de nem fognak összejönni újra.

Jennifer Aniston pedig közel 25 éve Hollywood egyik legjobb csaja, ezt a státusztát pedig sosem fogja elengedni. A színésznő az évek során elkéepsztő mennyiségű filmben szerepelt, ő nőtte ki magát legjobban a Jóbarátok-univerzumból, és csinált egy nagyon komoly filmes karriert is. A kamerák előtt rengeteg párja volt, és még több filmben ő játszotta az álomcsajt, aki iránt a férfiak vágytak.

Az utóbbi időben Adam Sandlerrel szerepelt együtt a legtöbbet a film- és mozivásznon, hamarosan érkezik legújabb közös filmjük is, a Netflixre, a Gyagyás gyilkosság második része.

Jennifer Aniston csak nagyon ritkán vetkőzött le filmjeiben, és akkor is minig megállt a bugyinál, általában, de például a Szakíts, ha bírsz című 2006-os romantikus komédiában már teljesen levetkőzött egy apró jelenet erjéig, amikor végigvonul Vincent Vaugh előtt.

Talán a legforróbb jelenete mégis a Derült égből Polly című vígjátékban található, amikor a film másik főszereplőjével, Ben Stillerrel kerülnek nagyon közeli viszonyba az ágyban. A jelenet a videó indítása után látható: