promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley apró bugyija lecsúszik a testéről, és ezt te végignézheted egy egésztestes fotón - egy darabig
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Forró fotó egy forró tavaszi napon.

Az időjárás a mi napon nagyon jól alakul, az előrejelzések szerint Magyarország 22-27 fog körül alakul majd délután a hőmérséklet. Szóval a hét megkoronázása igazán fejedelmire sikerül majd. És aki felkeresi éppen most a Bájkeverő és az Austin Powers-filmek sztárjának Instagram-oldalát, annak még forróbb élményben lehet része, hiszen elizabeth Hurley Hurley talán az év egyik legszexibb fotóját töltötte fel közösségi oldalára.

Ám, az utóbbi időben meglehetősen jó hírek érkeztek azoknak, akik imádják a színésznőt, hiszen a Netflixen több filmben is feltűnt, sőt, az idén az 57. életévét betöltő sztár továbbra is éli a nagyon bevállalós, nekivetkőzős jeleneteket. A Father Christmas is Back az utóbbi idők egyik legmókásabb Elizabeth Hurley-filmje lett, a streamingszolgáltató repertoárján is nagy karriert futott be.

Elizabeth Hurley többször is feltűnik a filmben fehérneműben.

És hogy mégis melyik volt a színésznő legbevállalósabb sorozata, amelyben többször is intim helyzetbe keveredik a kamerák előtt?

Ez bizony a magyarul Királyság! névre keresztelt, fiktív történetet elmesélő sorozat, amely egy kitalált királyi család mindennapjairól szól. Persze a mindennapok tele vannak intrikákkal, viszonoykkal és óriáis fordulatokkal.

A sorozat amúgy négy évadot élt meg, és a színésznő nemrégiben jelentette be, hogy mindegyik évad felkerült a Netflixre is.

Érdekel titeket a széria is?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás