promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox szétszakította a ruháját a lába között, hogy a pasija hozzáférjen ahhoz, ami ott van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aztán gyorsan segítséget kért, hogy javítsák meg a kedvenc öltözékét.

Megan Fox élete nyitott könyv a rajongók számára, különösen azóta, hogy a fenegyerek Machine Gun Kelly a párja. A 36 éves modell-színésznő most egy tőle is szokatlanul őszinte, pikáns titkot árult el kettejükről.

A démoni szépség elmondta, hogy egy alkalommal egyrészes nadrágruha (overál) rajta, amikor a vőlegényével megkívánták egymást. Ahelyett viszont, hogy szépen kihámozta volna magát belőle, türelmetlenségében inkább szétszakította azt a combjai között.

A feltehetőleg gyorstüzelő Machine Gun így már kényelmesen hozzáférhetett, és hamar beteljesedhetett az örömük. Megan nem rejtette véka alá, hogy egy meglehetősen értékes ruhadarabról volt szó, ám abban a pillanatban semmi sem tűnt drágának.

A színésznő mindezt a stylistjának, Maeve Reilly-nak is megírta sms-ben, feltehetőleg ez a hölgy ajánlotta neki a szóban forgó ruhadarabot. A hollywoodi sztárokat öltöztető nő nem is maradt adósa a válasszal.

„Utállak!”

– írta neki viccesen, aztán rögtön biztosította is róla a heves sztárt, hogy meg tudja javítani a tönkretett darabot. Ez valóban így is történhetett, hiszen Megan a napokban már feltehetőleg ismét azt a kék ruhát hordta, amivel a múltkor olyan csúnyán elbánt.

A fotón egyébként nem látszik, amit Machine Gun Kelly nemrég elhintett a médiában, miszerint a kedvese babát vár. Új dalát a leendő feleségének, illetve születendő gyermeküknek ajánlotta – de lehet, hogy utóbbit inkább csak a jövőbeni terveikre utalva említette, és még nincs semmi konkrétum mögötte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás