promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül ment vacsorázni Megan Fox, megint ellopta a show-t Machine Gun Kelly elől
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell-színésznő zöld felsője nem tűrt meg maga alatt semmit.

Európában turnézik Machine Gun Kelly, ami azért számít most különlegességnek, mert magával hozta a 13 éves kislányát is. Casie a kosárlabdázó Emma Cannontól született, ám az a kapcsolat már régen véget ért.

Az énekes-rapper természetesen a menyasszonyát, a gyönyörű Megan Foxot sem hagyta otthon, így jó esély van arra, hogy a modell-színésznő alkalmanként megjelenjen egy-egy európai világváros utcáján.

A napokban például Londonban flangált, persze olyan öltözékben, amivel rögtön magára vonta a figyelmet. A 36 éves szépség kissé fázhatott, hiszen fekete szőrmesapkát viselt, a karján pedig egy elegáns kabát nyugodott, és csupán egy valami lógott ki a sorból.

Megan Fox mindehhez ugyanis egy olyan zöld felsőt viselt, amely nem tűrte meg maga alatt a melltartót. A rafinált darab mell alatt ért véget, így szinte a fizika törvényeinek is ellentmond, hogyan maradhatott fenn a karcsú modell testén.

Fotó: Profimedia

Machine Gun Kelly társaságában éppen egy étteremből lépett ki, amikor a fotósoknak sikerült néhány felvételt készíteniük róla. A kabát miatt kevésbé észrevehető, hogy alul ezúttal fekete nadrágot és magas sarkút viselt, így téve teljessé káprázatos megjelenését.

Machine Gun Kelly főleg az Egyesült Királyságban lép fel október első felében, de a hollandiai Amszterdamban is lesz egy koncertje, így jó esély mutatkozik arra, hogy a menyasszonyát ismét lencsevégre kaphatják a paparazzók.

Az énekes-rapper egyébként jó apukának tűnik, hiszen amikor Párizsban voltak, akkor nem gubóztak be egy szállodába, hanem megnézték a francia főváros nevezetességeit, például a Louvre környékén is többen látták feltűnni. Akinek Meganról nem elég a melltartó nélküli kép, az az Instagram-oldalán talál merészebbeket is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás