promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg porrázúzta Katalin szívét: gyermekeikről hozott döntést és a könnyek sem segítettek hogy meggondolja magát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elviselhetetlen fájdalom lehet ez egy édesanyának.

A királyi család rengeteg hagyományt őriz, melyek hosszú generációk óta kísérik el a gyermekeket és amelyek utat mutatnak nekik ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból az életben és sikeresen tudják teljesíteni felmenőik elvárásait. Nincs ez másképp a kicsik iskoláztatásával kapcsolatban sem. György herceg hamarosan abba a korba lép, amikor döntést kellett arról hozni, hogy pontosan hol folytassa a tanulmányait. Bár Katalin reménykedett, hogy Vilmos megtöri a családi hagyományokat és a kis György herceg velük maradhat amíg iskolába jár, ám a családfő másképp határozott és Katalin minden győzködése hiábavalónak bizonyult.

A kis György herceg 3 év múlva abban a bentlakásos iskolába fogja megkezdeni tanulmányait, ahol édesapja és nagybátyja is a nebulók sorát gyarapították. Katalin amellett, hogy nyilván nem szeretne ennyi időt tölteni távol a fiától, egyéb aggályokat is megfogalmazott az iskolával kapcsolatba. Mint mondta, a drága magániskola szembemegy mindazokkal az elvekkel, amelyek mentén Vilmossal nevelték a fiukat, mivel remek iskolák vannak a környéken, melyekért nem kell elutazni és nem mellesleg nem méregdrága a tandíj sem. Egyébként a királyi magániskola nagyjából 7 millió forintba kerül évente, ennyi tandíjat kell megfizetnie annak, aki ide szeretné járatni a gyermekét.

Azoban a tandíj kifizetése még nem elég: a leendő tanulóknak egy sor előkészítőn kell résztvenniük és fel kell készülniük egy nagyon komoly felvételi elbeszélgetésre, mely során még mindig mondhatja azt a vizsgabizottság, hogy nem elég éleseszű a kisdiák az öreg intézmény falai közé.

Katalint az is aggasztja, hogy bentlakásos évei folytán ő állandó bántalmazás áldozata volt és semmiképp sem szeretné, ha György herceget bármilyen negatív hatás is érné. Ezeket összevetve hosszú évek vitáját indította el közöttük ez a téma, de végül Vilmos kimondta az utolsó szót, Katalin pedig nem tehet mást, minthogy beletörődik.

Forrás: mirror.co.uk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás