promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drasztikusan megváltoztatta Katalin hercegné a kinézetét, így még soha nem láthattuk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegnő mindenkit meglepett új külsejével. 

Katalin hercegné új külsején csodálkozik az egész világ, annyira meglepett mindenkit. A közelmúltbeli nyilvános megjelenésein Vilmos herceg felesége lazán leengedve hordta haját, ám szerdán teljesen új hajstílussal debütált. Frufrut vágatott, ami eszméletlenül jól áll neki és aki látta, biztosan ilyet szeretne most magának. 

Ez a stílus most teljesen eltér a megszokott hosszú tincseitől, korábban 2015-ben volt hasonló frizurája. 

A hercegnétől nem szokatlan, hogy kissé eltérő frizurákat próbál ki, és úgy tűnik, hogy az ősz a kedvenc időszaka a kísérletezésben. Tavaly is nyár után robbantotta fel a médiát azzal, hogy új megjelenéssel debütált, amikor elkísérte három gyermekét – György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget – az első tanítási napjukra.

A nyilvános megjelenés, ahol most részt vett az egy sajátos nevelési igényű gyermekek és családjaik központjában volt. A „Shaping Us” kampány keretein belül volt jelen, amely célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek és szülők támogatásának fontosságára mindenféle körülmények között. A királyi család egyik legkedveltebb tagja elővette a szórakoztató énjét és még egy kislánnyal is önfeledten tudott játszani, együtt kuncogtak a foglalkozás során. - írja a Mirror. 

Ráadásul az öltözete is említésre méltó volt: a kirándulásra Katalin egy élénkpiros Zara blézert választott, amelyet számos alkalommal viselt már korábban, egy fekete nadrággal és egy lapos cipővel. Az új haját pedig egy bonyolult, szépen megkreált kontyba kötötték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás