promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez Katalin hercegné legkiakasztóbb mellvillantós botránya, ami miatt keményen perelt a királyi család
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné is futott már bele kényesebb ügyekbe, amik csorbát ejtettek a hírnevén a királyi családban.

Katalin hercegné is futott már bele kényesebb ügyekbe, amik csorbát ejtettek a hírnevén a királyi családban.

Bár mindig vannak gondok a királyi család körein belül, de Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata most nagyon boldog és harmonikus. Ugyebár tíz éve élnek boldog házasságban, ami már kiállta az idők próbáját.

A királyi család tagjai nagyon odafigyelnek a családjukra és a munkájukra, és sokat tesznek azért, hogy jó példát mutassanak másoknak. Katalin és Vilmos továbbra is nagyon népszerű az emberek körében, és sokan úgy gondolják, hogy ők lesznek a jövő királya és királynéja.

Katalin hercegné mindig igyekszik jó példát mutatni, de volt rá példa, hogy ő is belefutott egy botlásba. A botrány 2012 szeptemberében robbant ki, amikor a francia bulvárlap, a Closer megjelentetett néhány olyan fotót, amelyeken Katalin hercegné félmeztelenül napozott férjével, Vilmos herceggel együtt egy dél-franciaországi nyaralóban. A képeket egy ügyes lesifotós tudta elkészíteni elég messziről.

A királyi család mélységesen felháborodott a képek miatt, és azonnal jogi lépéseket tett a lap ellen. Azt mondták, hogy a fotók sértik Katalin hercegné magánéletét és emberi méltóságát. Felhozták Diana hercegné esetét is, akit szintén üldöztek a lesifotósok, ahol csak tudtak.

Külön érdekesség, hogy a brit bulvárlapok nem merték lehozni a képeket, de a franciák úgy döntöttek, hogy belecsapnak.

A bíróság megtiltotta a lapnak, hogy tovább terjessze vagy eladja a villantós képeket, és elrendelte, hogy a Closer adja át az eredeti felvételeket 24 órán belül. A lapnak 10 ezer eurós bírságot kellett fizetnie minden napért, amíg nem teljesítette az ítéletet. A bíróság később 100 ezer eurós kártérítést ítélt meg a hercegi párnak.

A közvélemény nagy része szolidaritást mutatott Katalin hercegnével, és elítélte a lapokat, ahol megjelentek a képek. A botrány után Katalin hercegné és Vilmos herceg folytatták hivatalos kötelezettségeiket és külföldi útjaikat. Nem mutattak semmilyen jelét annak, hogy megtörtek volna és az emberek szemében ez is volt a helyes.

Azt is elmondták, hogy nem akarják, hogy a botrány elvegye a figyelmet arról, hogy milyen fontos munkát végeznek a királyi család tagjaiként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás