promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott Katalin hercegné titkos éjszakai telefonbeszélgetése, árnyék vetült Vilmossal való tökéletes házasságára
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Főhet a feje a királyi családnak, most az egyik makulátlan tagjuk kezdett el rakoncátlankodni, nem tudni mi lesz ennek a vége.

A 41 éves Kate Middleton "kedves gesztus gyanánt" késő este felhívta sógorát, a 38 éves Harry herceget, hogy megpróbálja helyrehozni a királyi családdal való megromlott kapcsolatát.

"Kate kapcsolatba lépett Harryvel, hogy elmondja neki, hogy viselje emelt fővel a helyzetét, és ne aggódjon túlságosan ezek miatt az átmeneti rosszabb időszakok miatt" - állította egy ismeretlen forrás a múlt héten az egyik lapnak.

A forrás azt is állította, hogy a családi zűrzavarok alatt Middleton és Harry kapcsolata érintetlen maradt, közöttük nem volt viszály, vagy feszültség. Nem meglepő: bár Katalinnak első a család, ugyanakkor önálló szuverén nő is, aki nem hagyja, hogy az érzéseit a sajtó, vagy bárki más befolyásolja és kiáll azért, amiben hisz.

Most nagyon sajnálja őt - folytatta a forrás.

"Nagyon nehéz végignézni, ahogy átmegy ezeken a kudarcokon, és ez nagyon megviseli a szívét - különösen, hogy a bírósági tárgyalása olyan közel zajlik az otthonukhoz".

Harry júniusban Londonba látogatott, hogy tanúvallomást tegyen a brit Daily Mirror kiadója ellen annak a folyamatban lévő nyomozásnak a részeként, hogy annak újságírói évekkel ezelőtt feltörték a telefonját.

Eközben a múlt hónapban engedélyt kapott arra, hogy bíróság elé állítsa a News Group Newspapers-t, amiért az "illegális módszereket" alkalmazott az ellene szóló információk gyűjtésére.
A tárgyalást januárra tűzték ki, bár egy bíró csökkentette Harry követelésének összegét.

Harry és felesége, a 42 éves Meghan Markle az elmúlt hónapokban számos csalódást éltek át, többek között a Spotify-jal való szerződésbontást, annak ellenére, hogy 2020-ban aláírtak egy 20 millió dollárra becsült szerződést, tehát az együttműködés ígéretesnek indult.

Harry kapcsolata a családjával pedig évek óta feszült, különösen a januárban megjelent bombasztikus, mindent eláruló memoárja után, amelyben idősebb bátyját, Vilmos herceget "főellenségének" bélyegezte.

Harry és Meghan tavaly egy Netflix-dokumentumfilmet is kiadott, amely részletesen bemutatta, miért döntöttek úgy, hogy 2020-ban visszavonulnak a királyi feladatoktól.

A Closer Weekly forrása szerint, bár Middleton állítólag kinyújtotta az olajágat, ez még nem jelenti azt, hogy a 41 éves Vilmos készen áll erre.

"Nyilvánvalóan rendkívül érzékeny és kényes a helyzet sok más magas rangú királyi családtag és különösen Vilmos között, aki világossá tette, hogy még nem áll készen arra, hogy leüljön Harryvel béketárgyalásra vagy bármilyen nyílt párbeszédre, ami azt illeti" - magyarázta a forrás.

"De Kate nyitva akarja tartani ezeket a kommunikációs vonalakat, és előkészíteni a hosszú távú békét az egész családdal - beleértve Vilmost is - a későbbiekben" - folytatta az illető, megjegyezve, hogy Middleton szeretné, ha Harry tudná, hogy vannak emberek, akik még mindig törődnek vele.

A jelentés azután született, hogy Harry-t nemrég csendben megfosztották királyi profiloldalán az "Ő Királyi Fensége" címtől.

A frissítés előtt Harryre csak kétszer hivatkoztak ott ezen a rangon.

Forrás: nypost.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás