promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle házassága válságban? Gyanús helyzetben kapták lencsevégre Harry herceget
Borítókép:  Profimédia - Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem lehet könnyű elnavigálni egy olyan házasságot, ami az egész világ számára nyilvános. 

Egy testbeszéd szakértő szerint Harry herceg olyan jeleket mutatott, amelyek azt sugallták, hogy "abszolút örömöt" érzett egy olyan úton, ahol Meghan nélkül volt jelen. Mivel a királyi család - még az izolálódott tagjai is - nagyon zárkózottak és nehéz őket szóra bírni, így sok testbeszéd szakértő próbálkozik azzal, hogy megfejtse, mi történik a színfalak mögött.

Sussex hercege jelenleg Ázsiában tartózkodik felesége, Meghan Markle nélkül, és résztvett egy sportcsúcstalálkozón Tokióban, ahol egy testbeszéd szakértő szerint nagyon magabiztosan viselkedett - írja a Mirror. Az eseményen Harry herceg mosolyogva beszélt, és minden pillanatot élvezett. Később a panelbeszélgetés során vidáman nevetett, amelyben más sportolók és barátja, a polo játékos Nacho Figueras is részt vett, akivel a hétvégén jótékonysági mérkőzésen vesz részt Szingapúrban.

A cikk szerint, bár Meghan és gyermekeik, Archie herceg és Lilibet hercegnő nélkül utazott, a testbeszéd szakértő, Darren Stanton szerint úgy tűnt, mintha kicsit túl jól érezné magát.

"Harry szája nyitva volt, a szeme pedig teljesen kitágult, ami a valódi boldogság megtestesítője. Jól érezte magát, és nyomás vagy dráma nélkül ezt nem is olyan nehéz elképzelni. Igazán felszabadult és könnyed volt."

A panelbeszélgetés során Harry hangsúlyozta a csapatmunka fontosságát, és elmondta, hogy a sportolóknak mindig szüksége van "egy álomra" és a "közösségre". Azt mondta:

"Már régóta hiszem, hogy a sport gyógyító hatású - nemcsak a test és az elme, hanem a világ számára is."

Válságban lehet a kapcsolatuk?

Gyanúra az adhat okot, ha az egyik fél nem érzi magát felszabadultan családja körében. Harry herceg esetében ezt nehéz lenne biztosan kijelenteni. A kapcsolatokban gyakran előfordul, hogy az egyik fél kifejezetten jól érzi magát a családja nélkül. Ez a helyzet azonban válságot okozhat a kapcsolatban, mivel az érzelmek és az igények ellentétes irányba mutathatnak. Ha az egyik fél boldog és elégedett a családja nélkül, lehet, hogy nem kommunikálja megfelelően az érzéseit és szükségleteit a másik fél felé. A kommunikáció hiánya megakadályozhatja a felek közötti megértést és együttműködést. Reméljük Meghan Markle és Harry herceg ügyében nem erről van szó!

Hogy kikkel járt a híres hercegné Harry előtt, itt nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás