promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végleg kitiltották Harry-t és Meghant, ilyen még soha nem történt a királyi családban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok megpróbáltatáson ment már keresztül a pár, de ezzel most nagyon odaszúrtak nekik. 

Nincs békülő "olajág" Harry és Meghan számára, mivel Károly "nem számít rájuk" Balmoralban. Károly király számos családtagot vár a balmorali birtokukra augusztusban, de Harry herceget és Meghan Markle-t nem, ahogy egy bennfentes ezt elárulta a Mirrornak a királyi családról. Megszakítva anyja hagyományát, Károly és Kamilla királyné állítólag a birtok kisebb Birkhall kunyhóját választották fő bázisuknak az őszig, így a Balmoral kastélyban először fordul elő, hogy nincs ott fizikailag uralkodó a 19. század óta.

Ez az a hely, ahol a pár a legtöbb idejét töltötte a Covid-19 lezárása alatt, és a király "különleges helynek" nevezte, miután 2002-ben megkapta néhai anyjától. Persze a Balmoral kastély tragikus felhangot kapott azóta, hogy a királynő tavaly szeptemberben, 96 éves korában ott elhunyt. Nem tudni, vajon ez az oka annak, hogy Károly inkább a Birkhallt választotta, de bármi is legyen az ok, a király biztosan nem lesz magányos nyári tartózkodása alatt.

Harry és Meghan a királyi család tagjaiként érkeztek a figyelem középpontjába, amikor 2018-ban összeházasodtak. Az esküvőjük és az eljegyzésük világszerte nagy érdeklődést váltott ki, részben azért, mert Meghan jelentette a brit királyi családban az első vegyesházasságot. Azonban az esküvőt követő időszakban több szóváltás és konfliktus merült fel a házaspár és a brit sajtó között. Meghan Markle-re gyakran rászállt a sajtó és a pár mindkét tagja nyíltan bírálta a média és a paparazzi viselkedését.

Harry és Meghan 2020-ban döntöttek úgy, hogy visszavonulnak a brit királyi családtól, és megkísérelnek függetlenül élni. Ez "exit" vagy "Megxit" néven vált ismertté. A pár elköltözött az Egyesült Királyságból Kanadába, majd később az Egyesült Államokba, ahol egyebek között jótékonysági tevékenységekkel foglalkoznak és saját média vállalkozást indítottak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás