promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesokkoltak a britek: Károly bejelentése miatt váratlanul megszakadt a BBC élő megszokott adásrendje, és olyan történt, amire még nem volt példa a királyi család történetében
Borítókép:  Hugo Burnand / The Royal Family / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő bejelentkezés a BBC-n.

A brit királyi család minden napra szolgáltat anyagot a mádiának, így óriási olvasótábora van azoknak a híreknek, akik a világ legismertebb britjeinek mindennapjaira kíváncsiak. Ezek a mindennapok azonban nem is olyan mindennapok, mint ahogy nekünk fogalmunk van a mindennapokról. Meghan Markle és Harry herceg kapcsán az elmúlt hetekben arról posztoltak, hogy külön úton folytathatják hosszabb távon a karrierjüket, merthogy Harry inkább a segélyszervezetek irányába menne, ott vállalna inkább napi feladatot, míg Meghan Markle a showbizniszben érvényesülne még ennél is jobban. Akár a Dior reklámarca is lehet.

Ám a régi, fura dolgok sem mennek feledésbe, a YouTube-on minden megtalálható, így pedig akár Meghan Markle régi filmes szerepeibe is nyerhetünk betekintést, amelyek biztos, hogy sokak számára meglepőek lehetnek. Ám van még ennél is egy furább videó, amely III. Károlyhoz kötődik, vagyis még korábban Károly herceghez, aki óriási meglepetést okozott a tévénézőknek a királyságban. Nem lemondásról volt szó, ám a jelentésben akadtak fordulatok, hiszen az időjárással foglalkozott.

A BBC Scotland műsorán tűnt fel, és ő volt az időjós azon a napon. A BBC Scotland éppen a 60. évfordulóját ünnepelte, és nem is akárhogyan, megakasztották a szokásos élő műsorrendet, és ezen a napon Károly herceg jelentette be, hogy milyen idő várható majd. Senki nem is sejtett semmit, amikor a műsorvezető, Sally Megnusson felcelebrálta, hogy most valami olyan fog jönni, amire még nem volt példa. Egy új meteorológus mutatkozik be a BBC csatornán, és akkor kiejtette, hogy Károly, aki azonnal fel is tűnt.

Őfelsége pedig lehengerlő volt, ahogy elmondta, hogy mit várhatunk, íme a tévétörténeti pillanat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás