promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly király 40 nőnek segített teherbe esni - Camillát csak később értesítették róla
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondhatatlanul hálásak neki a nők!

Több tucat pár hálás most Károly királynak Angliában, hogy sikerült családot alapítaniuk. A Dumfries Királyi Egészségügyi Szolgálata olyan terápiákat kínál, amelyek javítják a terhesség esélyét. Az ötödik évfordulón kiderülhet, hogy 40 újszülött megszületését segítették elő - írja a dailymail.com. Több pár, akik attól tartottak, hogy soha nem lehetnek szülők, most babáik születését ünneplik  – Károly királynak köszönhetően.

Az uralkodó többek szkepticizmusával szembesült, amikor „királyi egészségügyi szolgálata” részeként holisztikus termékenységi programot hozott létre.

A Dumfries House radikális projektje, a skót impozáns otthon, amelyet 2007-ben restauráltak, számos kiegészítő terápiát kínál, amelyek állítólag javítják a terhesség esélyeit. És most úgy tűnik, bizonyítottan hatékonyan. A résztvevők, akik közül sokan már mindent kipróbáltak az állami Egészségügyi Szolgálatban, és hatalmas számlákkal néznek szembe a magánkezelések miatt, akupunktúrát, reflexológiát, masszázst, jógát és hipnózist próbálhatnak ki. A térítésmentes kurzus, amely háziorvosi beutalóval és önkéntes jelentkezéssel is elérhető, magában foglalja a kapcsolati tanácsadást, főzőtanfolyamokat és táncórákat is.

Ez tehát a Királyi Egészségügyi Szolgálat "holisztikus termékenységi" programjának része.

Most, az ötödik évfordulóján, az újság a Fertilitási Jólét program segítségével 40 új babát hoztak a világra. A Dumfries House-t működtető Prince's Foundation szerint a projektben részt vevő nők fele - akik közül néhányat korábban "meddőnek" tekintettek - hamarosan anyává váltak. Ezzel szemben az Egyesült Királyságban az in vitro fertilizáció (IVF) betegek átlagos születési aránya körülbelül 20 százalék.

Az egyik szerencsés pár, Colin és Stacey Forrest, Darvelből, Ayrshire-ből, nagyon boldog volt, hogy szülővé válhattak, miután több mint két évet próbáltak gyermeket vállalni. A 2020 februárjában született Calvin anyja, Stacey Forrest elmondta:

"Sosem találkoztunk a királlyal, de nem tudom eléggé kifejezni a hálánkat azért, hogy megváltoztatta az életünket."

A támogatók szerint a program sikerét az igazolja, hogy a király nézetei helyénvalóak. Az uralkodó úgy véli, hogy a biztonságos és hatékony kiegészítő gyógyászat fontos szerepet játszhat az egészségügyi rendszerekben.  A szolgáltatás fenntartási költségét a Prince's Foundation vállalja, beleértve a magánszemélyektől származó adományokat, valamint a Dumfries House birtokáról származó nyereséget is.

Az alábbi videóban a Dumfries House megnyitásáról láthatunk egy videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás