promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A királyi család régóta vár erre a botrányra, de III. Károly ettől még nem lélegezhet fel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

III. Károly vajon valamikor visszakaphatja Harry herceget?

II. Erzsébetet végül a fia, III. Károly király váltotta a trónon a halála után, aki igyekszik maximálisan ellátni az uralkodói feladatát. A fényűző koronázásra Harry herceg és Meghan Markle is megkapta a meghívót, de csak előbbi tette tiszteletét. Meghan Markle-t az is zavarta, hogy a gyerekeiket, vagyis Archie herceget és Lilibet hercegnőt nem hívták meg az ünnepségre, így mindenképpen velük akarta maradni Amerikában.

Persze az is benne lehet a pakliban, hogy Meghan Markle abszolút nem utazik szívesen Angliába és csak kifogásként hozta fel ezt az egészet. Az biztos, hogy közte és a királyi család között már kezdetektől megvan a feszültség, ami nem igazán akart azóta sem megszűnni.

Harry herceg a jeles eseményen jóval hátrébb kapott helyet, és állítólag nem is találkozott személyesen a királyi család tagjaival. Olyan volt tehát, mint valami kívülálló, egy távoli vendég, aki rég nem tartozik a családhoz.

Mindenki tudja, hogy az Egyesült Királyságban nagy botrányt kavart Harry herceg életrajzi könyve, amiben rengeteg szaftos részletet árult el III. Károly fia az életéről. Ezért is kicsit dühösek rá, de tudjuk jól, hogy Károly mindig szívesen látná a fiát. Talán hamarosan végleg vissza is kaphatja?

Talán megérkezett a botrány, amire a brit királyi család régóta várt. Talán merész ez a kijelentés, de mindenki tudja jól, hogy ők sosem nézték jó szemmel Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatát.

A Page Six már belengette a pletykát, hogy a páros házassága állítólag romokban hever. Állítólag most sok időt külön töltöttek, hogy újjá tudják építeni a kapcsolatukat.

„Óriási pénzügyi nyomás alatt állnak, hogy finanszírozzák pazar kaliforniai életmódjukat, beleértve 14 millió dolláros kastélyukat és a nagyra nőtt biztonsági költségeket. Ha ez a stressz párosul az érzelmi problémáikkal, az pokollá teszi valóban az ember életét”

- mondta a lapnak az egyik forrásuk.

Nagy kérdés, hogy mi lehet az igazság. Valóban több rajongó is úgy gondolja, hogy Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata már nem fog sokáig tartani. Ha ez megtörténne, III. Károly valóban visszakaphatná a fiát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás