promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceget a föld mélyéig alázták – egy rocklegenda lánya olvasott be neki kíméletlenül
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A királyi család fekete bárányának, Harry hercegnek a sokat emlegetett mentális egészsége miatt most beolvas Kelly Osbourne.

Még mindig sokat foglalkozik a brit sajtó Harry herceggel, pedig III. Károly király másodszülött fia, és annak felesége, Meghan Markle már korábban eldöntötték és kijelentették, hogy elegük van a nyilvánosságból, és nem fognak szerepelni a közéletben. Aztán azóta is állandó szereplői mindenféle eseményeknek és rendezvényeknek, továbbá szívesen adnak hosszú, dokumentumfilmbe illő interjúkat. Sőt, még a továbbra is trendinek számító Netflix-nek is megmutatták mindennapjaikat. Csak azért, hogy elmondásuk szerint bizonyíthassák, mennyire egyszerű, és független életet élnek immár az Egyesült Államokban, távol a királyi család óvó közelségétől. Igaz, Harry gyakran jár az Egyesül Királyságban, lévén sajtóperei miatt hadban áll a brit médiával. 

Az kétségtelen, hogy Harry élete lassú lejtmenetbe került édesanyja, a néhai Diana hercegné halálával. Azonban a kisfiúból zűrös fiatallá cseperedett Harold sosem mutatta a nyilvánosság felé, hogy a másodhegedűs szerep terhe, illetve az őt ért traumák még mindig marcangolják a lelkét. Saját, a közérdek orrára között vallomása szerint azonban igenis évtizedek óta küzd a démonaival, és a médiában való folyamatos szereplés, az újságírók és paparazziknak való folyamatos kitettség durván megkárosították a mentális egészségét. A mentális egészség kettős vezényszavát pedig már annyiszor emlegették feleségével, hogy kezd egyre kellemetlenebbé válni a szerepléseik során. 

Harryék furcsa kettősségére hívta fel a figyelmet a minap a legendás rocker, Ozzy Osbourne lánya, Kelly is. A szintén zaklatott életű hölgyemény egy minapi podcast adásban fakadt ki a szerinte csak önmagát sajnáltató királyi sarjra.

„Ő egy nyafogó, panaszkodó ki…..tt b…m. Jaj nekem, én vagyok az egyetlen, akinek mentális problémái vannak. Olyan nehéz volt az életem. Hát mindenkinek k...a nehéz volt az élete. Mindenkinek rohadt nehéz az élete, te pedig egy átkozott ország hercege voltál, aki nácinak öltözött, és most pápaként próbálsz visszatérni. Megszívtad! Nem fog menni.”

- öntötte ki a szívét, Kelly Osbourne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás