promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan és Harry döntöttek: külön folytatják, nem tudni hogyan tovább
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs nap, amikor ne jelenne meg valami új hír a királyi családról, van éppen a tőlük kivált fekete bárányról és feleségéről. Most Meghan és Harry kerültek ismét középpontban, nem teljesen világos, hogy mi történhetett.

Amikor a Harry sussexi herceg és felesége Meghan sussexi hercegné 2020-ban bejelentették a brit királyi családból való kiválásukat és Amerikába költözésüket, akkor sokan aggódtak a pár későbbi megélhetése miatt.

Nem titok, hogy az egyik legnagyobb reménységük a televíziós szereplések voltak, mivel eddig az udvariasság, a titoktartás és a család iránti lojalitás megkötötte a kezüket, ezután azonban interjúról interjúba jártak, mindenkit érdekelt a mesebeli sztorijuk és rengetegen akartak egy darabkát az exhercegi pár népszerűségéből.

Azonban nem teljesen a televízióra tették fel mindenüket: közös cégük, ami az Archewell Audio még a költözésük évében kizárólagos szerződést kötött a Spotify-jal, ami az egyik legnagyobb médiaszolgáltató.

A megállapodás szerint a hercegi párnak podcast-eket kellett volna gyártaniuk, egy évad el is készült, mely az Archetype (Archetypusok) címet viselte és fő témája a bekategorizálás elleni küzdelem volt. Több híres sztárt is vendégül látott, többek között Serena Williams és Mariah Carey is megfordult nála.

A másik (még élő szerződésük) a Netflixhez köti a párt, itt egy nagyjából 100 millió dolláros összegről lehet szó, ehhez képest a Spotify 20 milliója szinte eltörpül.

A nyilatkozat szerint a megállapodás közös megegyezéssel ért véget, melyet egy sajtótájékoztatón jelentettek be, azonban többen tudni vélik, hogy a streamingóriás bontott szerződést, ugyanis Meghan és Harry cége nem tudta teljesíteni az elvárt kvótát és nem gyártottak elég tartalmat, valamint az első műsoruk kezdeti sikere után is csökkenés volt tapasztalható az érdeklődésben.

Meghanék azonban azzal indokolják az elköszönést, hogy nem szeretnének kizárólagosságot semmilyen céggel, így nekik jobban megérné, ha többfelé is nyithatnának.

Természetesen az embereknek is van véleménye a történtekről, itt például egy TikTokker biztosan tudni véli, hogy Harryéket kirúgták:

@the.tiser

Meghan Markle's podcast dropped by Spotify. #royals #meghanmarkle #spotify

♬ original sound - The Advertiser
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás