promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befejezik? Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentése sokkszerűen változtathatja meg a viszonyokat, egy bennfentes szerint nem beszélnek többet a brit királyi családról
Borítókép:  Geoff Pugh/WPA-Pool/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy hosszú idő után jöhet egy kisebb szünet az állandó viharok közepette.

Már közel egy hónapja volt a birodalom és a brit királyi család nagy napja, amikor bizony III. Károly fejére felkerült a korona, több mint hetven év után volt újra koronázás Nagy-Britanniában, így nem is csoda, hogy erős médiafigyelem közepette zajlott a ceremónia. Szinte mindent háttérbe szorított a koronázás, és végre rengeteg információt is megtudhattunk a brit királyi családról, jó sok hagyomány ismertetésére is sor került, valódi kulturális tudást szerezhettünk. A pletyka is jóval kevesebb volt, és még vicces videók is felkerültek a netre a koronázásról, például az, amikor a kaszást látták elhaladni a háttérben.

A magyarázat azonban sokkal földhözragadtabb, hiszen csak egy templomi segéd haladt át a háttérben.

Azóta azonban újra erősebbek a plyetkák, nagyon sok bennfentes megszólalás erősíti ezeket a midennapokban. Meghan Markle és Harry amúgy már több mint három éve hagyta el a királyi házat, és költözött az Amerikai Egyesült Államokba. A legutóbb pedig velük kapcsolatban azzal voltak tele az újságok, hogy Harry néha egy nagyon exkluzív helyre menekülhet a családja elől, és persze ennek az információnak a birtokában már sokszor felsejlettek a leendő szakításukról vagy válásukról szóló pletykák.

Ám Harry később tisztázta a helyzetet.

Most azonban váratlan bejelentést tehettek, a Daily Mail egy bennfentesre hivatkozva ugyanis azt írja, hogy a pár befejezi, és nem ebszélnek többet nyilvánosan a brit királyi családról. A forrás szerint lezárták életüknek ezt a szakaszát, amely igazából az ikonikus, 2021-es Oprah-interjú óta tart, és amely rengeteg érdekes sztorit szolgáltatott a sajtónak.

A forrás úgy fogalmaz, hogy nincs több mondanivalója erről a témáról a sussexieknek. Ha ez igaz, akkor valóban nagy változás jöhet, akár a brit királyi család belső kapcsolataiban is.

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás