promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sorsdöntő fordulat? Harry herceg váratlan döntést hozott, III. Károly örülhet, úgy tűnik, hogy fia hazatér
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Források szerint Harry herceg meglépi azt, amire Károly nagyon várt.

Az elmúlt időszakban ismét pletykahegyek keletkeztek a brit királyi cslád körül, Vilmos és Katalin kapcsán elsősorban arról írtak a lapok, hogy milyen a szerelmes pár belső viszonya, a négy fal között hogyan viselkednek egymással, illetve arra is kitértek már a lapok, hogy mekkora vagyona lehet az idősebbik hercegnek. Mint írták, köülbelül 34 milliárd forintja lehe a rengeteg öröklés után

Majd nem sokkal rá robbant a bomba azzal kapcsolatban, hogy Harry és Meghan Markle kapcsolata nem is lehet annyira rózsás, mint arról beszélnek, hiszen a herceg egy olyan exkluzív szállodába jár, ahonnan kevés infót lehet csak megszerezni, hogy éppen ki vendégeskedett ott, sőt, a sajtó képviselőit be sem engedik erre a helyre. A sajtó konklúziója pedig az volt, hogy megeshet, a herceg azért jár erre a helyre, mivel a sussexiek kapcsolata válságban lehet, kvázi Harry menekühet otthonról. Persze ezekre egyértelmű bizonyítékok nem állnak rendelkezésre.

Most pedig egy újabb érdekesség került a nyilvánosság elé Harryvel és Meghannal kapcsolatban, amely ismét egy kis fordulat a brit királyi család történetében mióta a sussexiek elköltöztek Amerikába.

A koronázás óta nagyon sok cikk jelenik meg azzal kapcsolatban, hogy Károly és Harry kapcsolata folyamatosan javul, sőt, III. Károly is nagyon azon van, hogy javuljanak a viszonyok, így a koronázás előtt felhívta Harryt. Ám úgy hírlik, hogy ezt a közeledést Kamilla nem támogatja, és Vilmos herceg sem helyesli.

Most nagyon úgy tűnik, hogy itt a vége a találgatásoknak, váratlan fordulatot vesz Meghan Markle és Harry kapcsolata, ugyanis a sussexiek visszaköltözhetnek Nagy-Britanniába, mivel Harry herceg zeretne több időt tölteni a családdal. Mindezt pedig egy inas kotyoghatta ki, a hírről amúgy a Mirror cikke alapján a Cosmopolitan is beszámolt.

Amúgy az interneten az elmúlt időben rengeteg olyan kisfilmet válogatnak össze, amelyben próbálják leleplezni Meghan és Harry valódi kapcsolatát, kis nüanszokat mutatnak be, amikor a pár nem viselkedett természetesen, van olyan youtuber, aki ezt elnevezte Meghan Momentnek is:

Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás