promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Harry herceg nem tudta titokban tartani, minden a sajtó előtt van, a sussexi herceg különös rejtélyére egyelőre nincsen magyarázat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő feltételezés látott napvilágot.

Az elmúlt napokban újra a sajtó címoldalára került a brit királyi család, hiszen rengeteg feltételezett bennfentes információ látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy mégis hogyan vélekedik a brit királyi család Harry hercegről és Meghan Markleről. A legérdekesebb szerint Kamilla királyné például nem helyeselte III. Károly közeledési szándékát fiához.

De mégis mi a helyzet magával a sussexi hercegi párral is? Ugyanis Harry herceg egyedül vett részt a koronázáson, Meghan pedig a gyerkőcökkel maradt otthon. Néha már ez is épp elég lenne ahhoz, hog a sajtó munkatársai olyan elméletekkel álljanak elő, miszerint a párral valami probléma van, sőt, korábban már nagyon sok cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy a kapcsolatuk a szakítás szélén táncol, vagy éppen közel állnak a váláshoz.

Utóbb azonban kiderült, hogy az egyik híresztelés sem volt igaz.

Ám most egy meglehetősen érdekes információ került el Harry hercegről, legalábbis sok lap úgy tálálja. kdierülhetett ugyanis, hogy a hercegnek létezhet egy titkos rejtekhelye, ahová elvonulhat egyedül. Ez a luxushelyszín pedig egy kaliforniai szállodában lehet, és mindezzel kapcsolatban sokan már arra következtetnek, hoyg baj lehet a házasságukkal, hiszen Harry ide menekülhet, ha egyedül szeretne lenni.

Ám nem sokkal később Harry sajtósa megszólalt az ügyben, és elmondta, hogy Harry hercegnek nincs ilyen titkos szállódai szobája, amit azért tartana fent, hogy egyedül legyen, távol a családjától.

Ám mégis, több szemtanú is állítja, hogy a herceg a San Vicente Bungalows-ban tölt sok időt, és ezen a helyen nagyon védik azt, hogy a vendégeikről ne készüljenek felvételek. Fotózni és kamerázni például nem is lehet az épületen belül - írja a Cosmopolitan.

Íme felvételek erről a feltételezett titkos helyről:

(via PageSix)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás