promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sosem látott videó került elő III. Károly koronázásáról, lelepleződött a brit királyi család legifjabb mókamestere
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenzációs videó bukott fel a közöségi médiára.

Május elején a médiában valószínűleg a leginkább pörgetett tartalmak közé azok a hírek tartoztak, amelyben a brit király, azaz III. Károly megkoronázására került sor. Persze a ceremónia nagyon sok kisebb eseményt és mellékvágányt szolgáltatott a sajtónak. Volt itt kisebb botrány is, és előkerült egy meghökkentő felvétel is. Szóval mondhatnánk úgy is, hogy minden zsáner képviseltette magát a koronzás alkalmával, bárki a kedvéhez illő tartalmat kaphatott.

Harry herceg és Meghan Markle kapcsán általában a család belső konfliktusairól esett szó a sajtóban, így többek között bennfentesek arról is nyilatkozatak egy-egy lapnak, hogy Kamilla hercegné helyesli-e Károly király békülési szándékát Harry irányába. Később pedig olyan videók jelentek meg a sajtóban, miszerint maga a kaszás jelent meg Károly koronázásán. A videó tényleg kísérteties volt abból a szempontból, hogy egy fekete csuklyás alak vonult át a háttérben. 

Ám később kiderült, hogy ő egy sekrestyés volt, aki a szertartások közepette segédkezett, illetve részt vett az előkészítésben is.

Aki pedig a botrányokon és a misztikumon, vagy éppen a koronázási történések történelmi vonatkozásain, érdekességein szeretett volna túlnézni, azoknak pedig a kis mókamester, a család legifjabb mókamestere, Lajos herceg szolgáltatott vicces videókat. Katalin és Vilmos kisfiáról már korábban is jelentek meg rendkívül vicces felvételek, de a koronázás alkalmával készült videók még ezeken is túltesznek. Percekig fogod nézni azt, ahogy a kis Lajos a nagy komolyság közepette sokkal lazábbra veszi a figurát, mint azt elvárnák tőle,

ez a kisebb videómontázs visszaadja a pillanat felhőtlenségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás