promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? III. Károly király döbbenetes kijelentést tett, nagyon sokan meghökkenve állnak a történések előtt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, hogy mi történt a szigetországban.

Az elmúlt időszakban azzal voltak tele a brit újságok, de a nemzetközi sajtó is nagyon sokat cikkezett róla, hogy Harry herceg milyen új fejleményeket írt le, vádakat fogalmazott meg a királyi családdal kapcsolatban, vagy éppen milyen új, korábban titoknak számító tényeket teregetett ki a brit királyi családról. Ám újdonságként hatolt a légüres térbe az is, hogy vajon III. Károly meghívja-e fiát a koronázására, amit pár hónap múlva tartanak a szigetországban.

Úgy hírlik, hogy Károly nagyon azt szeretné, hogy fia, Harry, és felesége, Meghan Markle részt vegyenek majd a ceremónián, ám Vilmos herceg ezt nem helyeselte. Amúgy az elmúlt időszakban egy kisebb tisztogatást is kilátásba helyezett Károly király, hiszen úgy gondolta, hogy csökkenteni kellene a brit királyi család aktív tagjainak számát, méghozzá úgy, hogy kevesebb szereplőnek jutna aktív szereplés a ceremóniákon, az egyes protokolláris eseményeken.

Nagyon sok intrika fogalmazódott meg a családdal kapcsolatban, volt itt szó lemondásról, válásról és szakításról is. Így mindig nagyon érdekes helyzet, amikor Károly királyt pacekban kérdezi a sajtó valamilyen ügyről. Harry új könyvéről azonban például hivatalosan semmit nem mondott még az udvar, amely valószínűleg nagyon sok embernek csalódás, akik kifejezetten élik a pletykákat.

Most a sajtó azt a kérdést szegezte Károlynak, hogy vajon visszafogadja-e elhidegült fiát. Károly pedig elképesztő választ adott, visszakérdezett a riportertől, hogy

"Kit?"

Majd elnevette magát a beszámolók szerint. Ez persze nagyon sok kérdést vet fel, sokan pedig visszahőköltek ettől a kommunikációs formulától, nagyon sokan pedig meg is botránkoztak. És persze most mindenki erről beszél. Az igazság pedig továbbra is függőben marad. Lehet, hogy itt a vége, hogy tényleg sosem lesz már olyan a kapcsolatuk, mint régen?

(via Cosmopolitan)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás