promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tündérmese vége: Meghan Markle sokkolta Harry herceget - egy királyi szakértő most kitálalt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy nagyon régi történet, amely a szakértő szerint eredője lehet a viszálycunaminak.

Nem csitulnak a pletykák a brit királyi család körül, és főleg nem Meghan Markle és Harry herceg környékén. Pedig egy pillanatra úgy tűnt, hogy rövid időn belül a viszályoknak is vége lehet, ugyanis az Amerikába elköltöző hercegi pár Európába visszatérve találkozott Károly herceggel és őfelségével az anyakirálynővel, II. Erzsébettel is. Pár napig csupán pozitív hírek jöttek a brit királyi család háza tájáról. Magyarországon is csak ilyenekről olvashattunk.

Ám most egy újabb sztori látott napvilágot, amely négy nappal Meghan és Harry esküvője után történt, és valószínűleg nagy hatással lehetett mindenkire, hiszen egy nagyon éles kijelentés volt. A Daily Star nyomán a Bors írta meg a történetet.

Lady Colin Campbell, a brit királyi család egyik prominens szakértője, aki például jegyzi a nemzetközi sikerként is elkönyvelt könyvet, a Diana in Private: The Princess Nobody című alkotást, számolt be róla, hogy Meghan az esküvő után pár nappal részt vett Károly herceg 70. születésnapja alkalmából rendezett partin, ahol viszont olyat tett, amelyért valószínűleg az egész család megorrolhatott rá.

Campbell azt nyilatkozta, hogy neki a parti után mesélte el a történetet egy, a királyi család köreiben nagyon otthonosan mozgó figura. Meghan Harryhez fordult, majd azt mondta neki:

"Ez unalmas, menjünk"

Harry természetesen nem engedett, és megmondta feleségének, hogy maradniuk kell, mire Meghan azt mondta Harry-nek:

"Ez unalmas. Megtettük, amit kértek tőlünk. Mindenki látta, hogy itt voltunk. Menjünk!"

Ez az éles kijelentés már a kapcsolatuk elején azt eredményezhette, hogy a szigorú protokollt tartó királyi család megorrolhatott Meghanre. A tündérmesének tehát már valószínűleg ekkor vége lehetett.

Érdekelnek még érdekességek a királyi családról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás