promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes jóslat: 500 éve megmondták, ki lesz II. Erzsébet halála után Nagy-Britannia uralkodója - meglepő az eredmény
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő jóslat látott napvilágot Nagy-Britanniában.

Egy 2018-ban napvilágott látott hír szerint, amelyet Nostradamus bárhogyanis értelmezhető jóslataiból szedtek ki, II. Erzsébetet halála után Harry herceg követi majd a trónon, az a Harry herceg, aki nemrégiben lemondott a trónról. A hír több mint 3 éves, de a trónöröklésről szóló híresztelések után azonnal a hírvilág élvonalába vágta magát.

A pletykák és meg nem erősített egyéb források szerint amúgy II. Erzsébet  hamarosan lemondhat a trónról, méghozzá fia, Károly javára. A pletykák szerint pedig Károly teljesen meg fogja szakítani a kapcsolatot Harry herceggel és Meghan-nal, miután ők az ominózus Oprah-interjúban szégyent hoztak a családra. Bár más hírek épp arról számolnak be, hogy a kis Archie második szülinapján a család tagjai között lévő feszültségek mintha olvadni látszódtak volna.

De mégis miről szól a jóslat, ami most lázban tartja a világot?

A jóslat II. Erzsébet halála utáni időszakról szól, így nem tévesztendő össze a lehetséges lemondás utáni időszakkal, sok médium azonban félreértelmezte a jóslatot. Vagyis Nostradamus nem ír II. Erzsébet lemondásáról a trónról, ő csak a királynő haláláról szól. Hogy majd ez után, kerül Harry Nagy-Britannia trónjára.

A jóslat továbbár arra is kitér, hogy Harry trónralépését viták, viszályok és a nép szkepticizmusa fogadja majd, de az ifjú király apránként elnyeri majd népe bizalmát.

Nostradamus jóslatai amúgy mindig utólag jönnek be, és mindent utólag próbálnak vele magyarázni, mivel a homályosságuk teret enged a végtelen fatáziának. Korábbi cikkünkben már összegyűjtöttük Nostradamus legnagyobb találatatait, többek között azt a jóslatot is, amely beindította a karrierjét a 16. században:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás