promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány: iszonyatosan berágott a királynő Meghanre és Harry hercegre, hatalmas balhé van Britanniában
Borítókép:  JUSTIN TALLIS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Áll a báll Nagy-Britanniában, egymásnak üzenget a fiatal pár és a királynő.

Meghan és Harry eldöntötték, hogy inkább kivonulnának az királyi családot érintő ügyekből, és nem szeretnének ellátni hivatalos feladatokat sem a királyi család tagjaiként. Mindezt azzal kezdték, hogy áttették családi fészküket egy másik kontinensre, elköltöztek Kanadába. A nagy döntést még 2020 januárjában hozták meg, de a kiválás nem egyszerű, azóta is folyik az adok-kapok a családon belül,

és egyre többször már a nyilvánosság előtt üzengetnek a család tagjai, ami nem vet túl jó fényt Nagy-Britannia szimbolikus intézményére.

Erzsébet királynő sem él át túl jó napokat, hiszen férje, Fülöp herceg kórházba került. Eközben a királynő kiadott egy közleményt is, amelyben nyíltan kimondja, hogy a kiválást végleges döntésnek veszi, és így Harry tisztségeit, amelyeket egyes sportszervezeteknél vagy éppen a katonaságnál, illetve a haditengerészetnél töltött be, visszavonja, így visszaszállnak a királynőre.

Harryék azonnal válaszoltak a közleményre, és kifejtették, hogy természetesen ezek a szervezetek továbbra is számíthatnak rájuk, még ha a tisztségeket vissza is vonták.

Harry és Meghan amúgy a napokban jelenetették be, hogy második gyermeküket várják, aki elképzelhető, hogy Harry anyukája nevét fogja megkapni.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás