Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra babát vár Meghan és Harry – már a a gyerek nevére is lehet fogadni

Újra babát vár Meghan és Harry – már a a gyerek nevére is lehet fogadni

Színes

Újra babát vár Meghan és Harry – már a a gyerek nevére is lehet fogadni

Színes

Promotions 16:56

Nagy bejelentést tett Harry herceg és felesége Meghan Markle. A királyi család tagjai második gyermeküket várják. 

Ez a Valentin-nap más volt az uralkodói család számára, mint a többi. Igaz, az elmúlt években eléggé viharos Harry, Meghan és a királyi família közti viszony, azonban valószínűleg az ifjú házasok bejelentése háttérbe tudta szorítani a vitákat. 

A herceg és felesége ugyanis a szerelmesek napján bejelentették, hogy második gyermeküket várják. Ahogy lenni szokott, a fogadóirodák máris új játékot tűztek ki az oldalukra. Bár még nem tudni, hogy Archie testvére kisfiú vagy kislány lesz, a fogadóirodákban rögtön elindult a találgatás, vajon hogy fogják hívni a hercegi pár babáját – írja a Daily Star.

A bukmérek szerint, ha kislány születik, akkor Harry édesanyja után a Diana nevet fogja kapni. Ellenben ha kisfiú érkezik a családba, akkor Thomasnak fogják hívni - Meghan édesapja után. További királyi nevek is felmerültek, mint az Elizabeth, Albert vagy Philip.

Sokan meg vannak győződve arról, hogy ezúttal egy kislánnyal bővül majd a család, és ha így lesz, biztosan a Diana nevet fogja "örökölni".

Ennek a megerősítésére azonban még várni kell, ugyanis a jelenlegi információk szerint még az orvosok sem tudják megmondani a baba nemét. 

Borítókép: BEN STANSALL / AFP