promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg dilemmája: Elmenjek az exem esküvőjére vagy ne menjek?
Borítókép:  Harry herceg és Meghan hercegné. Forrás: AFP/Tolga Akmen
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg meghívást kapott egykori barátnője, Cressida Bonas brit modell közelgő esküvőjére.

[[adv]]

Arról már hírt adtunk, hogy a rossznyelvek szerint Meghan nem engedte, hogy Vilmosékkal ellentétben Harry ott legyen a népszerű énekesnő, mellesleg volt barátnője, Ellie Goulding esküvőjén.

Most állítólag újabb esküvői meghívó borzolja Meghan és Harry mindennapjait – legalább is az angol bulvársajtó így tudja. Cressida Bonas brit modell férjhez megy, és meghívót küldött Meghanéknek, már csak illendőségből is, hiszen ő is ott volt a királyi pár lagziján.

Azt tudni kell, hogy Cressida Bonas és Harry 2015-ig, három évig együtt jártak, ami Harry előéletét nézve nagyon hosszúnak mondható. Sőt, a két fiatal napjainkig is jó kapcsolatot ápol egymással. A brit sajtó emlékeztet arra, hogy Bonas kisasszony egy hétvégét még el is tölthetett Harryvel II. Erzsébet téli rezidenciáján, ami nem hivatalosan azt jelenti, hogy a királyi udvar áldását adta a kapcsolatra.

A pletykalapok pont erre a hétvégére vezetik azt vissza, hogy a lány szakított Harry-vel, ugyanis ezekben a napokban döbbent rá, hogy neki semmi szüksége sincs a királyi család merev, időpontpokhoz kötött mindennapjaira, ő inkább a szabadságot választja.

Arról nem lehet tudni, hogy a modell mikor tartja az esküvőjét, a szerencsés jelölt pedig egy ingatlanügynök, mégpedig Harry Wentworth-Stanley. Így Harry hercegnek még van egy pár napja azt eldönteni, hogy elmegy-e a szertartásra, vagy Meghan mellett marad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás