promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? III. Károly váratlan döntést hozhatott, a család nagy része sem számíthatott erre Harryvel kapcsolatban, de egy családhoz közel álló barát megszólalt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A király közeli barátja beszélt erről a sajtónak.

Az elmúlt napok még mindig azzal teltek, hogy a különböző sajtóorgánumok a koronázás farvízén még mindig próbálnak valami újdonsággal előállni, főleg úgy, hogy arra is lett volna alkalom, hogy Harry herceg újra bebocsájtást nyerjen a családba, miközben olyan elképesztő teóriák is szegélyezik az életünket, minthogy valójában Meghan Markle ott volt a ceremónián, csakhogy álruhában jelent meg.

Ugye, hogy mennyire földtől elrugaszkodott?

Pedig a teória, amit igazából hívhatunk összeesküvés-elméletnek, a közösségi média tereiben igazán nagy bummot okozott, sokan osztották. Főleg az a teória legdurvább része, hogy Meghan egy bajszos, 80 éves férfinak öltözött. Teljesen abszurd, és azóta már megszólította több újság is azt a zeneszerzőt, akit Meghan Markle-nek gondoltak. Korábbi cikkünkben láthatjátok is azt a képet, ami alapján elkezdődött az abszturd hírverés erről.

Ám egy másik híresztelés is elkezdődött, amelyben arra a kérdésre keresték a választ, hogy Károly király visszafogadná-e a család belső köreibe fiát, Harry herceget, még az után is, hogy az elmúlt években bizony óriási megpróbáltatásokon mnet át a kapcsolatuk. A hírről az ELLE is beszámolt, mint kiderült, egy Károlyhoz közel álló barát, egy bennfentes, a király egyik barátja szólalt meg az újságnak, és elmondta, hogy Harry herceg mellett még Meghan Markle-t is szívesen látná vissza a család berkeibe és Nagy-Britanniába. Az ajtója nyitva áll, mindazok ellenére, amik történtek.

Úgy látszik tehát, hogy vége lehet azoknak a találgatásoknak, hogy Károly mit gondol Harryről és Meghanról, mivel most egy igazi bennfentes is megreősítette, hogy alakulhatna úgy is a sztori, hogy Harryék visszamennek a családhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás