promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű kép buktatta le Meghan Marklet, hogy mit művelt, míg a koronázás tartott? Az internetet letarolta egy elképesztő állítás, amelytől hangosan fogsz nevetni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a sztori mindent felülír, szélsebesen terjed, hihetetlen, hogy vannak, akik ezt elhiszik.

Az elmúlt pár napban, és az azt megelőző hónapokban szinte mindent felülírt a koronázás, a brit királyi család és Nagy-Britannia egyik legfontosabb napja volt május 6-a, és persze mindenkit érdekelt a zesemény, világszerte százmilliók követték a közvetítéseket. Nagyon sok pletyka is volt a koronázás körül, sőt, a ceremónia "keresési hullámait" meglovagolva nagyon sokan még szakértőket is felkértek, több újság arra volt kíváncsi, hogy az elcsípett felvételeken, amelyeket a széles publikum nem láthatott, vagy csak éppen a másodperc töredékéig láthatott a tévében, mi történt.

Több lap például egyenesen odáig ment, hogy III. Károly szájáról olvastatott le mondatokat ezzel foglalkozó szakemebrekkel, utóbb pedig az is kiderült, hogy a király nagyon sok szituációban mérgelődött, merthogy nem úgy jöttek a dolgok egymás után, ahogy azt korábban tervezték. A szakemberek szerint ugyanis többször is leolvasható a szájáról, hogy a késések miatt feszeng.

Ám Meghan Markle és Harry sem amradhatott ki a pletykákból. És ezzel eljött a hét legérdekesebb sztorija is, amely nemcsak azt állítja, hogy Meghan álruhában vett részt a ceremónián, hanem azt állítja ezzel párhuzamosan, hogy Meghan Markle egy bajszos öreg úrnak öltözött, és így vett részt a koronázáson, senki nem tudta, hogy ott van, de végül lebukott.

A sztorinak természetesen semmi valóságalapja sincs. De sokan még képekkel is bizonyítani vélték az állításukat, merthogy Meghan nagyon hasonlít erre a férfira. Akit utóbb meg is szólalatattak, Sir Karl Jenkinsnek hívják, és híres zeneszerző. A TikTok-on terjedő képek azonban azt mondták, hogy ő Meghan Markle álruhában.

Ebben a videóban láthattok részleteket arról a nagyon abszurd állításról, ami nyílvánvalóan köszönyőviszonyba sincs a valósággal, hogy nagyon sokan mely képek alapján képzelték bele Meghant a zeneszerző bőrébe:

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás