promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg otthagyhatja Meghant a gyerekekkel, visszakullog Londonba
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry visszatérhet Londonba, de Meghan és a gyerekek nem tartanak vele.

Nagy a baj a brit királyi család fekete bárányainál, ugyanis hamarosan elszakíthatják egymástól Harry herceget Meghan Markle-tól és a gyerekeitől. Könnyen lehet, hogy Harry-t hamarosan kiutasíthatják Amerikából, és vissza kell mennie Londonba.

A washingtoni székhelyű The Heritage Foundation ugyanis kérvényezte, hogy kiadják Harry herceg bevándorlási aktáit: kíváncsiak arra, hogy III. Károly fia jelezte-e a hivatalos dokumentumban, amit a könyvében is részletezett,

miszerint korábban kokaint, kannabiszt, és varázsgombát is fogyasztott.

Ez azért érdekes, mert amennyiben bebizonyosodik, hogy Harry ezt nem írta bele a vízumkérelmébe, visszavonhatják azt, és a hercegnek egy időre el kell hagynia az országot, hogy újból elindítsa a folyamatot. Ebben az esetben Londonba lenne kénytelen visszamenni, hogy onnan intézze ezeket az ügyeket.

A Daily Mail által megkérdezett jogi szakértő szerint azonban kevés az esély arra, hogy valóban megtagadhatják Harry-től a belépést az Egyesült Államokba, hiszen a hercegi titulusa miatt különleges elbírálásban részesül - nem mellesleg éppen ez zavarja a pert kezdeményező szervezetet is.

Amerikában úgy szól a törvény, hogy akikról bebizonyosodik vagy beismerik, hogy drogot fogyasztottak vagy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt elítélték, azt ki lehet tiltani az országból. Hozzá kell tenni, hogy az illető kaphat mentességet, de ez egy nagyon hosszú és macerás procedúra

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás