promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg mindent bevallott, itt a vége - súlyos pontot tett a pletykák végére a herceg, őszinte vallomásával van tele a sajtó
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg nem tudta tovább magában tartani, őszintén vallott.

Az elmúlt bő két hétben nagyon sok újság a brit királyi család témáját járva Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatával foglalkozott, mint korábban, megintcsak a kapcsolatuk megingása került a címlapokra,  korábban persze még a válsáukról és a szakításukról is elindultak a pletykák. A sussexiek ugyanis nagyon is a médiaérdeklődés középpontjában vannak, ennek pedig ez is a hátránya, hogy bizony minden lépésüket sasszemmel figyelik a sajtó munkatársai. És az újabb pletykák mellé minduntalan felhánytorgatják azokat is, amelyek már nagyon régiek, és sok újság minden évben lehozza azokat.

Harry és Meghan természetesen mindig szóba kerül Vilmos és Katalin kapcsoaltában is, illetve az apa-fiú kapcsolat lágyulása vagy romlása révén III. Károly is mindig kapcsolódik valamelyik sztorihoz. 

Nagy-Britanniában most nagy dolog van, ugyanis elindult az a per, amelyet Harry herceg indított az angol bulvárlapok ellen. A per alatt pedig sorra jönnek elő azok a cikkek, feltételezések, kérdőmondatos megjegyzések, amelyekkel a sajtó sokat ártott a párnak Harry szerint. Így ezek a cikkek esetén az igazságtartalom is szóba kerül, sokszor pedig halljuk Harry álláspontját is a pletykákról, hiszen a herceg reflektál ezekre, sokszor pedig nagyon is keményen teszi ezt.

Harry amúgy az egyik legnagyobb brit bulvármédiával foglalkozó céget perli.

A herceg nemrégiben a New York Times hasábjain tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben tiszta vizet önt a pohárba azzal kapcsolatban, hogy ki lehet az igazi apja. Ugyanis korábban nagyo sok cikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy nem III. Károly a herceg vér szerint édesapja, hanem egy bizonyos James Hewitt. A herceg nagyon kegyetlennek érezte ezeket a cikkeket, amelyek igazából azt kérdőjelezték meg, hogy a királyi családból származik-e egyáltalán.

Harry most bevallotta azt, hogy Diana hercegné csak az ő születése után hat évvel ismerkedett meg Hewittel, így a feltételezés eleve nonszensz, így kizárt, hogy Hewitt legyen az édesapja.

Amúgy korábban James Hewitt is többször nyilatkozott, hogy nem ő Harry édesapja, a YouTube-on nagyon sok videómontázs található amúgy, ahol Harry és Hewitt képeit egymás mellé teszik:

(via Marie Claire)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás