promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg bosszúhadjáratot folytat Károly ellen, ennek már a gyermekei isszák meg a levét
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden igyekezet ellenére nem javul a királyi család és Harry herceg viszonya, amit mi sem bizonyít jobban a mostani esetnél.

Az esemény, aminek kapcsán Harry ismét csalódást okozott a családjának, az legkisebb gyermeke, Lilibet Diana születésnapjával kapcsolatos.

Károly király a protokollnak megfelelően tájékoztatta Harryt a lányának szánt ajándékról, ami egy gyönyörű, igen személyes meglepetés lett volna. Azért a feltételes mód, mivel Harry meghallva a csodás gesztust, nem éppen örömmel reagált, hanem éppen ellekezőleg: ridegen megkérte Károlyt, hogy álljon el az eredeti tervtől és amennyiben szeretne valamit Lilibetnek ajándékozni, akkor az valami kevésbé jelentőségteljes gesztus legyen.

A tárgy, ami ennyire kivívta Harry ellenszenvét egy kézzel, kifejezetten Lilibet számára készített babaház volt, olyan, amilyenről minden kislány álmodozik és Károly is segített volna ennek elkészítésében.

Egyértelmű, hogy a kis hercegnő repesett volna egy ilyen ajándéktól, azonban Harry önző módon nem engedte meg, hogy az övé legyen a meglepetés.

Az ajándék valószínűleg azért nem tetszett Harrynek, mivel a királyi családban bevett szokás, hogy ilyet ajándékoznak a kislányoknak, többek között szeretett édesanyjának, Erzsébet királynőnek és Margit hercegnőnek is készíttettek ilyet.

Harry minden létező módon függetlenedne a családjától, így tőle nem szokatlan módon ezt a hagyományt is megtörte.

Azt nem tudni, hogy Károly végül engedett-e a kérésnek, de sok értelme nincs az ellenkezésének, hiszen a kislány nem kapja meg az ajándékot, ha Harryék úgy akarják.

Egy bennfentes szerint Károly nagyon készült erre a meglepetésre:

„Valamit olyat szeretne adni Lilinek, amit valóban használni fog és csak az övé lesz. Örökké emlékezni fog rá."

Harryék értékelhették volna a gesztust, ugyanis a királyi család több, magasrangú tagja is távolmaradt a köszöntéstől és nem emlékezett meg Lilibet születésnapjáról, amit azzal indokoltak, hogy "nem dolgozó" (vélhetően a királyi családtól eltávolodott tagot értenek ez alatt) embereket nem köszöntenek fel.

Komoly kijelentés ez a részükről, hiszen mindössze egy nyilvános bejegyzés közzétételéről lenne szó, azonban ők erre sem hajlandóak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás