promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos hírek érkeztek Károlyról, így reagált a legújabb Harry-Meghan fejleményekre
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sajtó szerint egyértelműen végre fellélegzett a Romániában nyaralgató III. Károly király.

A legfrissebb szigetországi hírek szerint III. Károly már-már kitörő örömmel fogadta a híreket romániai pihenése alkalmával arról, hogy fia, Harry, és a szó szerint gyűlölt felesége, Meghan a jövőben nem szándékoznak foglalkozni a királyi családdal a munkájuk, hivatalos megjelenéseik során. Állítólag a páros kapcsolata a színfalak mögöt egyébként is repedezni látszik a látszólagos nagy-nagy összhang ellenére is. Mindez pedig alighanem elégedettséggel töltheti el a mindig is a béke párját fogó frissen megkoronázott királyt. Aki egyébként ezt a hetet a család romániai birtokán tölti, így éppen csak értesülni tudott a fejleményekről.

A kúriában sem televízió, sem internet elérés nincs a lehető legoptimálisabb pihenés elérése érdekében. 

Sőt, III. Károly olyannyira komolyan vette a relaxáció kérdését a szomszédos országunkban, hogy még hitvesét, Kammillát sem vitte magával Romániába. Az asszony állítólag szintén vidéken, ám még Nagy-Britannia határain belül pihengeti ki éppen az elmúlt hónapok gyötrő fájdalmait. Abból pedig kijutott mindkettejüknek bőséggel, mert mind a május eleji koronázási ünnepség, mind a Harry és Meghan által korábcsolt indulatok nehézkesen csitultak csak el. Nem beszélve a királyi család olyan botrányos eseményeiről, mint András hercegék neheztelése a változások miatt, vagy éppen egy halálos közúti balesetben való részvétel. 

Az Express jól értesültnek tűnő cikke szerint Károly jelentősen megkönnyebbültnek érzi magát, hogy a sussex-i herceg a jövőben nem fog olyan tartalmak gyártásában részt venni a feleségével, ami a királyi házhoz kötődik. Ismert, hogy a páros már évek óta elszakadását, függetlenedését hírdeti, ám mégis úton útfélen pénzt csinálnak Harry származásából. Ez pedig teljesen nyilvánvaló, hiszen nem ingyen vállalták a Netflixes szerepléseket, illetve a könyvek és podcastek megjelentetését sem. Ám állításuk szerint ennek most már tényleg vége, és az önállósodás útjára lépnek a folytatásban. 

Jelen állás szerint Harry és Meghan a sussex-i hercegi pár, azonban minden más tisztségükről lemondtak már. A néhai Diana hercegnő fia immár hivatalosan sem részese annak az ágfának, amely szerint bizonyos feltételek esetén az ő ölébe hullana a brit korona. Jelenállás szerint III. Károlyt a hagyományoknak és az isteni elrendeltetésnek köszönhetően Vilmos herceg fogja követni a trónon. Az ő utódja pedig majdan a gyermeke, György lehet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás