promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A királyi család feketebáránya miatt már Károlyék sarkában vannak az FBI kutyái
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szorul a hurok III. Károly király kedvenc öccse körül, akit hazugságon kaptak az öngyilkos Jeffrey Epstein miatt.

Kegyetlenül beleszállhat az Egyesült Államokat képviselő FBI a brit királyi család mindennapjaiba, ha a közeljövőben még több bizonyítékot tud beszerezni azzal kapcsolatban, hogy András herceg és a csaló-gyermekbántalmazó Jeffrey Epstein komoly üzleti kapcsolatot tartott fenn még azután is, hogy az utóbbit egyszer már letartóztatták. A múlt hónapban királlyá koronázott III. Károly öccse azt ugyan elismerte, hogy szoros barátság fűzte a néhai üzletemberhez, ám állítása szerint a 2010-es new yorki látogatása után végleg megszűnt köztük mindennemű kapcsolat. Pedig a rossznyelvek szerint az a bizonyos kapcsolat egészen mélyen, a fiatalkorúak iránti vonzalmuk miatt gyökerezett bennük. 

A BBC értesülései szerint Epstein pénzügyi és szexuális eredetű áldozatai egyöntetűen felszólították András herceget, hogy ne bujkáljon Windsorban, hanem igenis álljon ki a közvélemény elé. Ugyanis a 63 esztendős sokadrangú trónörökös akár fontos tanú (ha nem gyanúsított egyenesen!) lehetne abban a pereskedésben, ami az Epstein által viktimizált embereket igazolná. A zsidó-amerikai mogul még 2019-ben felakasztotta magát a saját zárkájában, miután körülbelül 45 év börtönbüntetés várt rá emberkereskedelem és kiskorúak kizsákmányolása miatt. Ugyan az őt fogvatartó intézet és az őrség is hibázott, ám az amerikai közvélemény nem a csúcsbűnözővé avanzsált Epsteint sajnálta, hanem, hogy az üzletember már nem élte meg a teljes meghurcoltatását, ami kijárt volna számára. Egykori börtönét mára bezárták a sokat kritizált körülmények miatt. 

Egyelőre nincs hír arról, hogy András hercegnek börtönbe kellene-e vonulnia, ám kétségtelen, hogy komoly kérdésekkel kell szembenéznie. Ugyanis egyes felbukkant emailek szerint Epstein a látszólagos 2010-es szakításuk után is foglalkozott barátja sorsával. Sőt, a pénzember azt tanácsolt egy levélben egy banki befektetőnek, hogy vegye be társnak a királyi család tagját. Elárulta, hogy András szabad kezet kapott az udvartól a pénzügyi befektetéseihez, és elég komoly tőkét sikerült összegyűjtenie életében, annak ellenére, hogy hivatalosan a királyság és a köznép tartotta el. A Daily Mail szerint az FBI-nál már keresik az alkalmat, hogy a Károly által is immár nem kívánatosnak tekintett öccsét meghallgassák, akár Londonban. 

Fejtágító az Epstein ügyről: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás