promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen kíváncsiak Katalin hercegné bugyijára, de Meghan Markle már megteheti, hogy nem tartja be ezt a szigorú szabályt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle mindig is utálta a királyi család szigorú szabályait, Katalin hercegné azonban mindig betartja őket.

Harry herceg és Meghan Markle régóta hátat fordítottak a brit királyi családnak. Ugyebár III. Károly fényűző koronázására a páros is kapott meghívót, de csak a király fia tette tiszteletét. Érdekesség, hogy Harry herceg eléggé hátul kapott helyet az ünnepségen, és a királyi család tagjaival sem találkozott, mintha valamilyen kívülálló lenne. Nos, sokak szemében ugyebár az is, pedig III. Károly állítólag nagyon szeretné, ha a fia végre hazatérne.

Sokan gondolják azt, hogy ez hamarosan megtörténhet. Rengeteg szóbeszéd kering arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata kezd megromlani. Előbbi nyitott lenne arra, hogy visszatérjenek Angliába, de a párja állítólag hallani sem akar erről. Természetesen abszolút nem tudni, hogy ennek mi a valóságalapja, mivel a pletykalapok napi szinten írnak róluk valami egészen elképesztőt.

Ugyebár a brit királyi család tagjainak rengeteg szigorú szabályt kell betartaniuk. Akárcsak Diana hercegnét, Meghan Markle-t is alaposan idegesítette ez, amikor még ott volt az Egyesült Királyságban. Ha olyan kedve volt, akkor egyszerűen fittyet hányt a protokollra.

Annyi biztos, hogy ha Meghan Markle esetleg bugyit akarna villantani, akkor már simán megtehetné. Katalin hercegnének azonban ügyelnie kell, hogy sose történhessen meg ez.

Érdekes szabály a brit királyi családban, hogy a nőknek ülés közben össze kell kulcsolniuk a lábukat a térdnél, vagy bokánál. Ugyebár egy lesifotós rögtön lecsapna rá, ha így történne egy véletlen bugyi villantás.

Szigorú, de teljesen érhető szabály például az is, hogy III. Károly király nem utazhat együtt Vilmos herceggel, hiszen ha baleset éri őket, akkor a monarchia egyszerre veszti el az uralkodóját és a trónörököst is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás