promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A válás szélén Meghan Markle és Harry herceg? Aggasztó dolgokat állít egy szakértő a brit királyi család fekete bárányairól
Borítókép:  youtube.com/The Telegraph (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jó ideje olvasni, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága válságban van, legújabb közös videójukon pedig egy szakértő olyan dolgokat szúrt ki, melyek alátámasztani látszanak az információkat.

Harry hercegnek és Meghan Markle-nak elege van a házasságuk válságáról szóló hírekből, és a hozzájuk közeli források is váltig állítják/bizonygatják, Sussex hercege és hercegnéje közt minden rendben van, de egy testbeszéd szakértő szerint egy nemrég közzétett közös videójukon igenis felfedezhetőek a feszültség jelei - számolt be róla az Express.

A Responsible Technology Youth Power Fund (Felelős Technológiai Ifjúsági Hatalom Alap) nevű alapítvány által közzétett videóban a pár felhívja a csoport tagjait, hogy gratuláljon nekik. Ez egy új filantróp kezdeményezés, amelynek megalapításában a hercegi pár is részt vett. A kezdeményezés eddig 2 millió dollárnyi támogatással jutalmazott olyan fiatalok által vezetett csoportokat, melyek a technológiai ökoszisztéma befogadóbbá, igazságosabbá és elszámoltathatóbbá tételén fáradoznak.

A kaliforniai Montecito-kastélyuk kertjében forgatott videóban elsőre úgy tűnhet, minden rendben Harry herceg és Meghan Markle közt, de Judi James testbeszédszakértő két apró jelet kiszúrt, ami legtöbbünknek ugyan elkerülné a figyelmét, az ő véleménye szerint azonban mindkettő arra utal, nem mind arany, ami fénylik, a mosolyok mögött bizony feszültség lapul.

„Harry és Meghan annyira mosolyognak ebben a klipben, hogy úgy néznek ki, mint a telefon fölé görnyedő, izgatott szülők, akik az első hívást fogadják az otthonról egyetemre ment gyermeküktől. Különösen Harryn látszik, hogy minden nonverbális eszközt bevet, hogy elkötelezettnek, izgatottnak és büszkének tűnjön”

- kezdte a szakértő, majd folytatta:

„A házaspár közel ül egymáshoz, kedélyesen mosolyogva beszélgetnek a hívottakkal, ám Harry herceg sugárzó mosolya azon a ponton lehervadt, mikor szóba került a mentális egészsége. Beszívta az ajkait, az alsót pedig rágni kezdte, ami az aggodalom önkéntelen jele."Emellett az is látható, hogy bár beszéd közben többször is rápillant Meghanra, felesége viszont nem igazán viszonozza a szemkontaktust és arcáról nem olvashatók le az odaadás jelei. Ebben a videóban sem érintés, sem kölcsönös egymásra pillantások nem láthatók.”

És ezt még mindig tudta fokozni a testbeszédszakértő, aki elmondta, voltak apróbb, de egy hozzáértő számára még beszédesebb jelei annak, hogy feszültség van a házaspár között:

„Meghan mosolyán látszik, hogy csak egy izom dolgozik az arcán, és az alsó állkapocs enyhén kiugrik, míg Harry egy ponton az egyik kezével az ülés háttámlájába kapaszkodik."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás