promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné megalázóan bánik Vilmos herceggel, senki sem nézte volna ki belőle ezt a gonoszságot
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A királyi családban igen sok becenév kering, de külön meglepő az, amivel a legfrissebb hírek szerint Katalin hercegné a férjét, Vilmos herceget hecceli.

Azt gondolhatnánk, az Egyesült Királyság trónörököse és neje tisztségükből fakadóan mindenhol és mindenben az etikett szerint viselkednek, ám egy a királyi családhoz közeli bennfentes szerint ez közel sincs így, olvasható az Expressen.

Katalin walesi hercegné és kedvese a hétköznapi párokhoz hasonlóan ugratják egymást, és ebbe az is beletartozik, hogy a legkülönfélébb becenevekkel illetik egymást.

Vilmos herceg és felesége több jópofa becenévvel is megörvendztette/meglepte már párját, legutóbb pedig az derült ki, hogy Katalin -sokak számára talán meglepő módon - a férje küllemére utaló nevet aggatott a trónörökösre.

Tom Quinn a királyi palota munkatársaként elárulta, Katalin a férje kopaszságára utalva „baldy”-nak, vagyis kopaszkának becézi Vilmost, aki ugyan csak mosolyog ezen, de azt talán kijelenthetjük, ez a becenév nem mindenhol tűnne szeretetteljesnek, vannak párok, ahol pedig kifejezetten bántón hatna. 

Emellett a "Big Willy" és "babe" is gyakran hangzik el el a walesi királynétól, míg Vilmos „Doolittle hercegnőjének”, vagy röviden „DoD”-nak, illetve „Babykins”-nek és egyszerűen drágámnak becézi kedvesét.

A pár elvileg 2001 szeptemberében még az egyetemen találkozott először, és 2002-ben mélyült el a kapcsolatuk, a több mint 21 év után pedig kellenek is az apró humorbombák, hiszen a pár kifejezetten nehéz helyzetben van, nincs ugyanis olyan magánszférája, mint amilyen egy átlag házaspárnak jut.

Quinn a Fox News Digitalnak adott interjúban elmondta, bizony a herceg és a hercegné közt is vannak összezördülések. 

"Kate nagyon nyugodt embernek tűnhet, és William is. De ez nem mindig igaz rájuk. A legnagyobb stresszt Vilmos és Katalin számára az jelenti, hogy állandóan körülveszik őket a palota munkatársai. Olyan ez, mint egy Jane Austen-regény."

Mint elmondta, a hercegné többnyire nagyon is nyugodt, inkább a trónörökös az, aki egy picit hevesebb vérmérsékletű, bár a konfrontációt ő sem szereti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás