promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Milliók fagytak le a döbbenettől Vilmos herceg és Katalin hercegné közös képén

Milliók fagytak le a döbbenettől Vilmos herceg és Katalin hercegné közös képén

Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A rettenet tárgya a hasonlóság.

Vilmos és Katalin herceg az elmúlt időszakban még jobban az érdeklődés középpontjába került, hiszen Vilmos herceg a trónörökös az öröklési sorrendben, ő lehet majd a király III. Károly uralkodása után, és korábban több újság már arról írt, hogy esetleg az is megtörténhet, hogy III. Károly már uralkodása legelején lemondhat, és átadhatja fiának a trónt. Ezek a pletykák még elsősorban a koronázás környékén érkeztek futószalagon. 

Vilmos herceget és Katlain hercegnét így az elmúlt hónapokban sokkal erősebb médiafigyelem is övezi, rengeteg fotó készül róluk a nyilvánosság előtt. És most összejött egy olyan, amely sok rajongó számára hátborzongató, ugyanis kísértetiesen hasonlít egy több évtizeddel ezelőtt készült képre, amelyen még Diana hercegnő és Károly herceg szerepeltek, még a póz is hasonló, egy póló mérkőzés utáni csók és ölelkezés. A mérkőzésen Vilmos és Károly is épp a győztes csapatban volt, sőt, még a mezszámuk is ugyanaz volt. Károly és Diana közös képe amúgy még 1985-ben készült.

Károly és Vilmos is a 4-es mezszámot viselik.

Először mindenki csak a csókról beszélt, de a brit királyi család szakértője elmagyarázta, hogy nincsnek a nyilvános romantikus gesztusokat szabályozó szabályok a királyi családnál, minden pár a saját belátása szerint cselekszik a nyilvánosság előtt a romantikát illetően. Persze azonnal erről beszélt a fél internet. De korábban már több ilyen romantikus kis gesztus történt a családtagok, és főleg Vilmos és Katalin között, ilyen például az, amikor Katalin játékból folyamatosan megpaskolja férje fenekét egy-egy nagyobb nyilvános helyen.

Ám az eset kapcsán sokan tényleg azzal voltak elfoglalva, hogy milyen kísértetiesen ugyanolyna kép készült most Vilmosról és Katalinról, mint egykor Diana hercegnőről és Károlyról. Íme a fotó, ami közel 30 év múlva megismétlődött ugyanazon az eseményen, ugyanabban a családban és ugyanazzal a számmal.

@hazelwood1013 How Kate Middleton and Prince William's Polo Kiss Compares to Princess Diana and King Charles' #pda #donttouchme #katemiddleton #princewilliam #princesdianaofwales #greenscreen ♬ original sound - Tan1013

(via Glamour)