promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg végleg döntött, Meghan nélkül szeretné újrakezdeni - a brit királyi család forrásai kitálaltak
Borítókép:  profim - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most megszólaltak a szakértők is.

III. Károly koronázása egy kis színt hozott azokba a hírekbe, amit a brit királyi családról hallottunk az elmúlt bő három évben, ám most újra kezdődtek azok a történetek, amelyek korábban megszakadtak.

Az elmúlt időszakban nem volt olyan hét, hogy ne cikkeztek volna Harry hercegről vagy Meghan Markleről, mindenkit érdekel, hogy alakul majd a fitatalok kapcsolata a jövőben, közben hónapokkal ezelőtt már a válásukról és a szakításukról is felreppentek pletykák, de ezekre a sussexiek mindig csattanós válaszokat adtak. Ám az is kiderült az elmúlt hónapkban, hogy a sajtó is folyamatosan nyitott ügyként kezeli a magánéletüket is, csakúgy mint a brit királyi család többi tagjával fennálló kapcsolatukat.

Most bennfentesek egy újabb érdekességre világítottak rá Harry herceggel és Meghan Markle-lel kapcsolatban. Harryről ugyanis kiderült, hogy Meghan nélkül kel útra Afrikába, ami meglehetősen különös. Arról is beszélnek, és erről a Joy is beszámolt, hogy bizony valami megváltozhatott Harry hercegben. Ráadásul az is hírlik, hogy Meghan egy sztármenedzserrel szerződött le, de a szerződésben már nem szerepel Harry egyáltalán.

Egy belső forrás most arról tájékoztat, hogy Harry szeretne visszatérni a gyökerekhez, a jótékonykodáshoz, szeretné újrakezdeni a jótékonysági körutakat, de Meghan nélkül, ezért útnak indul Afrikába, hogy itt teljeíthessen missziót. De nem akármiről van szó, ez az út szimbolikus, hiszen Harry a nyilvánosságot akarja maga mögött hagyni, miután édesanyjára, Dianára emlékezve ugyanazt az utat szeretné bejárni a kontinensen, mint egykor ő. Ez pedig komoly elhatározás, ilyen évek után, amikor is minden a nyilvánosságról szólt, és nem volt hónap, hogy ne történt volna körülöttük valami botrányosabb.

Íme egy rövid videó még Diana hercegnő afrikai útjából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás